"Egyetért-e Ön azzal, hogy a kiskereskedelmi üzletek vasárnap zárva tarthassanak?" - Ez a kérdés népszavazásra bocsátható a Nemzeti Választási Bizottság álláspontja szerint.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zöldszem
@Hellcat: Oké rendben. Legyen népszavazás. Bár szerintem ez kétséges. De minek?? Teljesen tisztában vannak,hogy az emberek zömének nem tetszik a zárva tartás.
Egy tollvonás egy gombnyomás, és több millió forint spórolás.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
zöldszem
@Hellcat: Na látod itt a baj, ezek soha nem fognak öszödi beszédet mondani...
De azért szeretik a szart másra kenni, mondanák azt, hogy századvég, tárki meg a franc tudja melyik, felmérése szerint a kérdezők 88 % nem ért egyet a zárva tartással. S a kormány, aki mindig a népet szolgálja, vissza vonja a vasárnapi zárva tartás törvényét...
Hellcat
@zöldszem: Ez sem fog megtörténni...ezzel ugyan úgy elismernék hogy hibáztak...szar az intékedés...károkat okoz...de akkor is kitartanak mellette mert az ne fordulhat elő, hogy ők hibáznak...ha esetleg ki is derülne valahonnan...már ki is derültek a negatív hatásai amúgy...na mind1 ha lenne valami akkor is csak benyögnék, hogy támadja az Eu a gyurcsány a libsik a családokat és szétszakítanák őket újra mittomén...siralmas a helyzet na.
Jankó123
@Hellcat: @zöldszem: Az azelőtt teljesek ingyenes kp. felvételt lehetővé tevő bankszámlák után, most az áldásos intézkedéseik által a 150 ezer forintig "ingyenessé tett" készpénzfelvétel mintájára :
Aki benyújt egy kérvényt, az majd vasárnap is vásárolhat maximum 5 ezer forintos értékhatárig?
Hellcat
@Jankó123: @zöldszem: Egyébként csak most vettem észre, hogy ez a kiforgatott kérdés...ezt egyből elfogadták. A zárvatartással kell egyetérteni. Így már minden világos.
Jankó123
@Hellcat: És csak az igen szavazatok lesznek érvényesek!
justhpeter
Közönséges szélhámosság az egész. A Nemzeti Választási Bizottság egy fideSS-bérenc csürhe.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.