Az elmúlt öt évben egyetlen lényeges társadalmi ügyben sem sikerült senkinek népszavazási kezdeményezést elindítani. Az ellenzék a Nemzeti Választási Iroda vezetőjét kárhoztatja, pedig Pálffy Ilona többször kérte az igazságügyi tárcát a kialakult, burleszk-jelentek sorát produkáló helyzet megváltoztatására. A jogalkotói akarat hiánya azonban nem véletlen: kormányzati forrásunk szerint egy sikeres referendum a vasárnapi zárva tartásról beláthatatlan „társadalmi klímaváltozást” eredményezhet.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Hol vannak azok a régi szép idők, amikor minden sarkon dakota aláírásgyűjtés ment minden piszlicsáré ügyben, és milliárdokat tapsolt el a regnáló hatalom saját megdöntése érdekében! Bezzeg most nem sikerül még közérdekből sem egyet sem útjára indítani! Ne gondolja Orbán, hogy nem látja át a szavazó micsoda alantas, tőle megszokott módszerrel akadályozzák meg a vélemény nyilvánítást!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
eugen4402
Már hogyan kellene népharagtól tartani annak a pártnak, amelyik három hónap alatt másfélszeresére növeli a tetszési indexét? Ők bármikor bármit elrendelhetnek, a nép viharos tapssal fogadja a döntésüket... Viszont ideje lenne elgondolkozniuk azon, hogy szükségük van-e még olyan ötletadó gazdákra, mint a KDNP... Vagy már tart is? Okt. 23-án már nem Semjén volt ügyeletben.(?)
Yoda69
Nepharag? Itt?
A magyar nep torkan a VIM-es dobozt is le lehet nyomni, ezert se szolnanak egy budos szot se. Azt kapjuk amit megerdemlunk, aki pedig nem ker belole az mar kulfoldon van. Ennyi.
Aki Én
Újra csak a kedvenc videómmal reagálok. Csak nehogy bekövetkezzen.

www.youtube.com/watch?v=Aqq6gHBmq00

Egyébként tud bárki olyanról, hogy ez az ember valamit úgy csinál, ahogy korábban mondta?
nyanya001
@Aki Én: Azóta megtelt a zsebe, meg a pereputtyának is, a csókosoknak is,
a nép meg le van sz@rva, majd a választások előtt megint bedob némi morzsát
a birkák elé !
eszegfu
@Aki Én: 8:57 Gondolom a gyereket u.ugy "csinálja", ahogy mondta...már bocs., de ez jutott eszembe!:))
zöldszem
@Aki Én: 26 éve mindig csak ellenzékben tudják, hogy mi a helyes. Hatalomra kerülés után a mindenkori ellenzék mutatja a helyes utat... Évtizedek óta csak ellenzékiként tudják a problémák megoldását!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.