A PÖCS, vagyis az azóta már önértékelést támogató munkacsoporttá átkeresztelt ellenőrző szerv már elkezdte munkáját az iskolákban, a szülők is megkapták a kérdőíveket. Többen úgy vélik, ez megalázó és teljesen felesleges.

Forrás: eduline.hu
Feltöltő: glorianna
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

KERKA
Már bocsánat, ha jól értem, akkor a szülők fogják értékelni írásban a pedagógus felkészültségét, szakmai hitvallását erkölcsi normáját ésatöbbit.
Röviden: vezesse a bikát az anyjára, aki ezt kiötlötte.
Jövőre a beosztott nővérek fogják értékelni a főorvos úr tudományos felfedezését az immunológia területén.? Na menjen a pcsába, aki ezt kitalálta.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
F_Viktor
@glorianna: Like! Azt hiszem mindent leírtál!
Már csak egy kérdés foglalkoztat: Miért mindez?
KERKA
@glorianna: a végzettséget ahhoz gondolom, hogy a pedagógus szakmai felkészültségét kell a szülőnek értékelnie. Ha nem ül ott minden órán, ezt honnan tudhatná? És nincs is tisztában azzal ,hogy mi egy tantárgy módszertani követelményei? Azonkívül, ma már teljesen másképp tanítanak, mint pl.20 évvel ezelőtt.
A szülők is nagyon megváltoztak ám! Már nincs meg az a tisztelet bennük, mint ami régen jellemző volt. Számon kérni tudnak, de belátni nem:))
glorianna
@KERKA: Nézd, elvileg az iskolának olyan speciális szolgáltatónak kellene lennie, amelyik tudást és neveltetést nyújt anyuka-apuka szemefényének, azok adóinak ellenértékeként. Ha ezt minden szereplő felfogja, és eszerint működik, nincs gond. A gond akkor kezdődik, amikor a bivalyröcsögei iskolában az alig-képzett tanerőnek olyasmit kellene megtanítania a motiválatlan, az iskolát szörnyű nyűgnek érző gyereknek, amit a szülő (is) feleslegesnek tart ugyan, de ez a távoli kormányzat előírása. Nálunk ez utóbbi helyzetet sikerült előállítania jelen kormányzatunknak, és nem csak Bivalyröcsöge-alsón :(
KERKA
@glorianna: Igazad van teljes mértékben, na akkor most arra vagyok kiváncsi, hogy az általad vázolt bivalyröcsögei ált. iskolában mennyire használható, avagy feldolgozásra érdemes kérdőívek kerülnek be a PÖCS-be:))
glorianna
@KERKA: Legalább annyira információdúsak lesznek, mint maga a kérdőív + kísérőlevél :)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.