Felfüggeszthetik a paksi bővítést - az Európai Bizottság szerint ugyanis Magyarország nem tartotta be az uniós közbeszerzési előírásokat, amikor pályáztatás nélkül szerződött az orosz Roszatommal. A kormány szerint azonban: minden rendben. Közben az is kiderült, hogy elkezdték felhasználni a Paks 2-höz nyújtott orosz hitelt is. További részletek a videóban.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

eugen4402
Mondjuk, nem ártana, ha valaki végre elkezdené ellenőrizni a milliárdok útját, mert ahol egy szélhámos cég 150 milliárdnyi hamis "értékpapírt" hozhat forgalomba, ott a teljes pénzügyi vezetés sáros, és ellenőrzésről csak elméletben lehet beszélni...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
@Freewolf: Mármint akik a lábukkal szavaztak és hallgatólagosan nem támogatták a Fideszt azzal, hogy nem mentek el! Úgy már más a kép!
Freewolf
@human: Tudták, hogy a Fidesz az esélyes. Ha nem értettek volna velük egyet, elmennek és leszavazzák. Ők otthon maradtak, mert tudták nélkülük is győznek.
human
@Freewolf: "mert, tudták nélkülük is győznek." Ezért a poénért nyomok neked a tetsziket :D
hetöndöe
@eugen4402: Erről jut eszembe,azt már tudjuk kik hamisították az aranyat fedezetként nem kevés milliárd értékben?
Esetleg erről is regélhetnének az idióta fitymaszos trollok.
eugen4402
@hetöndöe: Jó, hogy említed. Azzal is úgy vagyunk, mint sok más ocsmánysággal: nem beszélünk róla, majd csak feledésbe merül. Ha véletlenül kiderítene valamit a vizsgálat, akkor jöhet a titkosítás...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.