Az MTI szerdán megtagadta annak a közleménynek a kiadását, amelyben arról írtam, hogy az Európai Unió csalásellenes szervezete (OLAF) nyomozást folytat azon cég ellen, melynek egyik tulajdonosa a vizsgált időszakban Orbán Viktor veje, Tiborcz István volt – írta a 168ora.hu oldalára eljuttatott közleményében Lukács Zoltán, az MSZP alelnöke. A cég 2014-től sorozatosan nyerte az EU által finanszírozott milliárdos közvilágítási beruházásokat úgy, hogy – bár magas áron dolgozott – sokszor senkivel sem kellett versenyeznie – áll a frakcióvezető-helyettes közleményében. Lukács az MSZP nevében azt követelte, hogy induljon vagyonosodási vizsgálat Tiborcz István ellen. Az MTI arra hivatkozva tagadta meg a közlemény kiadását, hogy az „nem járhat mások személyhez fűződő jogainak sérelmével, különös tekintettel a közszereplőnek nem minősülő személyek személyiségi jogaira, illetve nem vonatkozhat természetes személyre, kivéve a személyében érintett reagálását”.

Forrás: hirhatar.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verum
Teljesen jogos.
Egy illiberállis országban majd a hatalom mondja meg, hogy milyen szemétséget, milyen korrupciót és milyen csalást lehet nyilvánosságra hozni.
Nemárhogy mindent! Hova vezetne ez?
nyanya001
A saját lábon állót nem lehet vegzálni mit képzel az MSZP ??
justhpeter
Még megérem, hogy a százlábú dutyiba vonul.
Toby
Karácsony előtt jól jön egy pár milliárdocska az MTI-nek is ! Szutyok egy bagázs ez a csorda is !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.