A trafikpályázatok feszített tempójú elbírálásában is részt vevő Hernádi Ádám az egyike azoknak a tanácsadóknak, akiket Rogán Antal leigazolt a Miniszterelnöki Kabinetirodára. – írja a NOL.hu.

Az új minisztériumban dolgozó tanácsadók névsorát a szocialista Mesterházy Attila hozta nyilvánosságra, miután betekintett a tárca szerződéseibe.

Az MSZP volt elnöke minden minisztériumnál érdeklődött a tanácsadók kilétéről. A válaszok alapján 159 politikai tanácsadót foglalkoztatnak a tárcák, bértömegük nagyjából 100 millió forint havonta, ami 630 ezer forintos átlagfizetést jelent.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

JAJMÁR
Megkapta az áhított ajándékát, most nagyon akar villogni arogán, de láttam tegnap, meg a Lázárt is. A nyomába se ér, a Lázár minden szinte földbe döngöli. Jóval okosabb, ügyesebb, hozzáértőbb mint ez a tóni... no persze, mindezt mire használja a Lázár is, az más kérdés, de vitathatatlanul tehetséges.
zöldszem
Azok után, hogy ebből a tolvaj senkiháziból minisztert csinált a maffia vezér, a Quaestor-nak egy mukanélküli vezére lehet... stb azután én már a szomszédban lakó Bambala bácsit is el tudom képzelni bármilyen beosztásban...
human
@JAJMÁR: Ahogy az a tolvaj is tehetséges, aki fél perc alatt tör fel egy autót.
Toby
Ércsük, ércsük, szóval akkor folytatódik a mutyi-saga !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.