10 hónap alatt 171 millió forinttal nőttek Giró-Szász András megtakarításai, ez derül ki az októberben lemondott politikus záró vagyonnyilatkozatából.

Az Index hasonlította össze a korábbi bevallással, és kiderült, a Dorottya utcában szállodát építő cégétől megvált, értékpapírban, takarékban, és készpénzben több pénze van.

A belpolitikai főtanácsadóként visszatérő Giró-Szász András vagyongyarapodása az Együtt szerint csodaszámba megy, úgy gondolják, komolyabb vagyonosodási vizsgálatokra lenne szükség a politikusoknál.

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kukac50
Az ország adóssága meg anyíval nőtt. Nyíilvánosságra hozhatnák,hogy a Magyar lakosság tulajdonában forintban milyen értékü állampapír van, amit vissza kell fizetni,mert ez is nővelte az államadósságot már lehet,hogy 90% körül van,de lehet,hogy nem kell visszafizetni mert úgy járnak mint a quaestorkárosultjai.
Ellopják a pénzüket! Ahova befizették a pénzt az a cég fizesse vissza az utólsó forintig ne a bankoktól akarják beszedni azt ami nem hozzájuk lett befizetve.
Minden pénzintézet feleljen teljes vagyonával azért a pénzért amit kezel!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
kukac50
Az ország adóssága meg anyíval nőtt. Nyíilvánosságra hozhatnák,hogy a Magyar lakosság tulajdonában forintban milyen értékü állampapír van, amit vissza kell fizetni,mert ez is nővelte az államadósságot már lehet,hogy 90% körül van,de lehet,hogy nem kell visszafizetni mert úgy járnak mint a quaestorkárosultjai.
Ellopják a pénzüket! Ahova befizették a pénzt az a cég fizesse vissza az utólsó forintig ne a bankoktól akarják beszedni azt ami nem hozzájuk lett befizetve.
Minden pénzintézet feleljen teljes vagyonával azért a pénzért amit kezel!
kukac50
217 milliárdot vettek el a rokkantaktól abból futja!
KERKA
@Mirabilis: szerintem is! na még egy kicsit kutakodjanak , majd rátalálnak még egy másik 100 millióra!
KERKA
@Mirabilis: A Dorottya utcában szállodát ÉPÍTŐ cégétől vált meg, nem egy ingatlantól. Így a milliárd nagyon sok, de biztos, hogy van ott még rejtve egy kis tartalék:))
KERKA
@Mirabilis: nem vagyok pesti, de asszem a D.utca az a VI.-k kerület? Frekventált hely az tuti.
Azért az nem semmi, hogy ott szállodát építenek:))Hát igen, befektetni ingatlanba érdemes.
zöldszem
Na, meg van a második tisztességes munkával keresett milliók.
by,@eslaved
Szókrakész
Most miért van kiakadva mindenki.
Bezzeg az USA-ban lehet valaki egy-két(kétes szintű) film után és egy pár év után több száz millió dollár vagyon tulajdonosa.
Itt Magyarban már azt is irigyli mindenki, ha a szellemi tőkét anyagira tudja konvertálni valaki.
Jó "brókerje" van és mellette figyeli a tőzsdei mozgásokat is és jó időben, jó helyen tud pénzt betenni, vagy kivenni.
Ennyi.
kkalman
Én csipom ezeket a fidesznyikokat. Képesek csökkenő jövedelem mellett is, vagy a köreikben minimálbérnek számító fizetés ellenére is növekvő megtakarítást elérni. Jöhetne hozzám valamelyik tanácsadónak.
zöldszem
@kkalman: Nem is tudom miért nem ezek, a pénzügyminiszterek??
human
Ha gázszerelőnek tanult volna lehetett volna ez több is.
human
@Szókrakész: Tudod jól, hogy nem irigységről van szó. A csókosok gazdagodásáról van szó.
bakegya
@Szókrakész: ennyi kell ahhoz, hogy egy ilyen géniusz -és szófofó bűnpártoló fidess, nép és istenhívő orbánfőtanácsoló legyen?
nezelodo
Na ugye! Én is olyan leszek mint a Lőrinc barát, ahogy ő sem tudta, miért landolt a számláján 1360 millió. Én sem tudom kiszámolni, hány havi közmunkás szolgálattal jön ez össze, ha nem költ semmire.
Szókrakész
@human: Tudom.
Hidd el, nekem is baxtatja a csőröm.
Mert itt páran, de csak páran és csak Orbán testközelben, hirtelen rövid idő alatt tudott milliárdos lenni.
Garázsból nem lehet ekkora karriert befutni sehol a világon.
Szókrakész
@bakegya: Jókor és jó sokáig volt jó helyen.
Az "úr" tomporában.
Te is tudod, hogy hosszú évek alatt tudja csak felnyalni magát ilyen magasságokba.
Ez nem most kezdődött.
karma1
@KERKA: A Dorottya u. az V. kerulet, ex-rogan terulet. A legdragabb hely ma Budapesten, meg Buda is olcsobb, mint az a hely... Talan a 171 MILLIARD valoban egy kicsit huzos lenne, de 60-70 milliard az teljesen realis.
Mindegy, mit hazudnak, ez a penz a orszag OSSZES adofizetojenek a zsebebol vandorolt girnyoszaszeba...:o(((
karma1
@Szókrakész: Mi van, egyutt figyelitek a stockmarketet? Ja, igen, valaki az USA-ban csinal egy-ket sz@r filmet, aztan nem fizeti be utana az adot, hanem hazatelepul, ahol azonnal a csuti maradona (Pele?) stromanja lesz, filmugyi biztoskent...
Az osszes tobbi USA meggazdgodasi sztori NEM ERDEKEL, tovabba az alban, orosz, spanyol, torok, es egyeb hirtelen meggazdagodott maffiozok tortenete sem erdekel, mi most eppen egy kis kocsogrol tartunk eszmefuttatast.
Arrol meg most hallok eloszor, hogy az intezmenyes s@ggnyalast "szellemi termeknek" nevezi valaki...Mit csinalt girnyo? feltalalta a rak ellenszeret? feltalalta a vilagbeket? legyozte az ISIS-t? Megis, mi volt az o "szellemi termeke", ha szabad erdeklodnom?
Szókrakész
@karma1: Ha nem tudsz róla semmit, akkor előbb olvass.
És ne engem támadj be, ha vele van bajod.
Vedd a qrva fáradtságot és bátorságot és jelentsd fel, ha valami olyan infód van róla.
De nem engem kóstolgass, mert arra nagyon "kedvesen" is tudok reagálni.
karma1
@Szókrakész: Vettem a faradsagot, rakerestem, de azonkivul a wikipediaban sincs rola semmi, mint hogy kormanyszovivo, tortenesz es politikus.
Abbol, hogy valaki kormanyszovivo, szerintem semmi pluszt nem tett le az asztalra, csak ugyesen talalta a kormany hazugsagait - egy darabig.
En ettol a beosztastol nem hatodom meg, es meg mindig nem talalom egyenesen aranyosnak a "felretett megtakaritasat" a kozosbe betett szellemi munkaja eredmenyevel.
Minden hulye tud szovivo lenni, ha kap egy mikrofont a kezebe, es kilokik az erkelyre.
Az pedig, hogy indokaid elfogyvan megfenyegetsz a "kedves" reakcioiddal, marhara nem erdekel.
Legalabb igazoltad, hogy bertollnok vagy, szia,
vadnarancs
@karma1: Én kiszámoltam, hogy jött ki. Minden egyes hazug mondatáért, ami elhagyta a száját, 1 Ft-ot fizetett neki a narancsosok pénztárnoka. Így közel egy hét alatt szert tett erre a jövedelemre.
karma1
@Szeparepa2: Nekem egyaltalan nem volt szimpatikus, ahogy kib@szta az Unios zaszlot a parlament ablakabol, aztan meg a WC-be vitte be azt,...
Ha nem lenne az Unio, barmennyire is "jo arc" lenne, most valahol munkanelkuli segelyert allna sorba, mert akkor akkora lenne a torteneszekre a kereslet...
Most meg meg kell ideologizalnia a jelenlegi tortenelmi helyzetet, meghatrozni benne a jobbik helyet... Csak erre jo, semmi masra...
Yoda69
O is jol "fektetett be" mint szargyarto.
A questoros kisbefektetok meg mehetnek a s.-ba.
eugen4402
@Szeparepa2: Tetszik a "színes" stílusod. :-)))
Abban egyetértek, hogy Girosz-Ász kiemelkedik a környezetéből. Az ő szemeiből nem süt az ostobaság, ő tisztában van minden szavával, tettével...
Toby
Ez a Genyó-szesz is a "saját lábon állók" rendjéhez tartozik, már csak a nyelve hosszát kellene lemérni...de az is lehet, hogy a zakóját nem gerinc tartja, hanem vállfa !
adrenalink
Hogy ez nem a rezsicsökkentésből jött össze az is biztos!
EcsiAntal
Csak megkérdezem ---a banki adatok titkosak --ha igen akkor honnan veszi az adatokat a szerkesztő ---akkor nézzen utána annak is hogy Gyurcsány mikor fizette vissza és miből az anyósa segítségével felvett 300 milliót --mert ha ennyire okos akkor ezt is illene tudni !!!
eszegfu
@EcsiAntal: 8:50 Nem kellene tán kötekedni, meg "Gyurcsányozni"... csupán tudni kellene valamit, ha meg nem, akkor el kell olvasni a cikket! A leköszönő politikusoknak záró vagyonnyilatkozatot kell tenniük...igy a banknak, sőt a titoktartásnak sincs ehhez semmi köze!!
Aki Én
Azt gondolom, tökéletes kezekben van az ország. Ennél jobb valóban nem is lehetne, őszintén mondom, tökéletesebb emberekre nincs szükség. Láthatjuk, hogy aki a fidesz körül mozog, legyen az csődszéli vállalkozó, az ,,utolsó" kis szóvivő vagy bármelyik elődje, pártfunkcionárius, USA-ból migrált offshore lovag, vagy csak az egyik tanácsadó a több százból, olyan sok pénzt tud teremteni, hogy az már szinte mesés. Miután egyik sincs börtönben, joggal feltételezhetjük, hogy nem bankrablók, hanem becsületes, tehetséges pénzügyi zsenik. Mint ilyenek, a legnemesebb feladatot láthatják el, egy országot virágoztathatnak fel különleges képességeikkel. Az emberek jó érzékkel választották meg ezeket a szakembereket, látták kikre érdemes bízni az országot a látványos fejlődés érdekében. Az élet ezt igazolta is mindössze pár év alatt. Amit ezek az emberek vezető pártunkkal, a fidesszel összehangolt munkával megtermeltek, az több mint elég egy normális országnak a működéséhez.
Csak egy kérdésem van. Ezek a pénzek miért magán számlákon pihennek?
zöldszem
@EcsiAntal: Mr.Érelmeszesedés, Te laza Gyurcsányozással pihened ki a tegnapi stroke-odat?
Mond neked nem baxa a csőrödet, Mészáros hihetetlen gyors meggazdagodása, az, hogy Lázár, Giró Szász,... többet spórol, mint amennyit keres? Nem zavar a reggelre megnagyobbodott tetőterasz, valamint az egyre bővülő szobák száma(Rogán)?
Nem, nem zavar, csak az Apró vagyon! Egyébként hidd el, ha valami törvénytelen dolog lenne Gyurcsány mögött, ilyen "i gazságszolgáltatás " mellett, rég rab kaját enne!!! De eddig még egy gyorshajtás sem sikerült ráverniük Gyurcsányra.
human
@Szeparepa2: Én is sokszor láttam, hallgatta. Egyszer csak fordulatot vett a gondolkodásmódja. Nem értettem ezt a nagy változást, teljesen elütött a régi gondolkodásmódjától. Aztán mikor bekerült a kormányba megértettem, hogy miért is volt ez a nagy pálfordulás. És azóta is kapja a cége a milliárdos állami megrendeléseket. Hát így lett csúnya vége Giró-Szász politikai elemzőnek és így született meg Girnyó-Szász pártkatona.
zöldszem
@Aki Én: Mert ők mindig a nép javát akarták, meg is szerezték!
Aki Én
@EcsiAntal: ,,ez derül ki az októberben lemondott politikus záró vagyonnyilatkozatából."
Na persze nem ez az egyetlen tény ami elkerüli amúgy is tompa figyelmed.
KERKA
@Szókrakész: 20.27 Hidd el, hogy nem az irígység beszél belőlünk, csak az a csodálatos, hogy mindíg a nyaloncok vannak jókor jó helyen, és mindíg a nyaloncoknak pattan ki a fejéből valami brilliáns ötlet.. Az sem véletlen, hogy ez a Gíró a második Habony, akinek a csillagokig emelkedik a vagyona, de ugyanakkor gőzünk sincs, hogy mindez hogyan jöhet össze? illletve úgy, ahogy te is írod a 22.58-as komm.ben

Garázsból nem lehet ekkora karriert befutni sehol a világon.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.