10 hónap alatt 171 millió forinttal nőttek Giró-Szász András megtakarításai, ez derül ki az októberben lemondott politikus záró vagyonnyilatkozatából.

Az Index hasonlította össze a korábbi bevallással, és kiderült, a Dorottya utcában szállodát építő cégétől megvált, értékpapírban, takarékban, és készpénzben több pénze van.

A belpolitikai főtanácsadóként visszatérő Giró-Szász András vagyongyarapodása az Együtt szerint csodaszámba megy, úgy gondolják, komolyabb vagyonosodási vizsgálatokra lenne szükség a politikusoknál.

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kukac50
Az ország adóssága meg anyíval nőtt. Nyíilvánosságra hozhatnák,hogy a Magyar lakosság tulajdonában forintban milyen értékü állampapír van, amit vissza kell fizetni,mert ez is nővelte az államadósságot már lehet,hogy 90% körül van,de lehet,hogy nem kell visszafizetni mert úgy járnak mint a quaestorkárosultjai.
Ellopják a pénzüket! Ahova befizették a pénzt az a cég fizesse vissza az utólsó forintig ne a bankoktól akarják beszedni azt ami nem hozzájuk lett befizetve.
Minden pénzintézet feleljen teljes vagyonával azért a pénzért amit kezel!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
zöldszem
@EcsiAntal: Mr.Érelmeszesedés, Te laza Gyurcsányozással pihened ki a tegnapi stroke-odat?
Mond neked nem baxa a csőrödet, Mészáros hihetetlen gyors meggazdagodása, az, hogy Lázár, Giró Szász,... többet spórol, mint amennyit keres? Nem zavar a reggelre megnagyobbodott tetőterasz, valamint az egyre bővülő szobák száma(Rogán)?
Nem, nem zavar, csak az Apró vagyon! Egyébként hidd el, ha valami törvénytelen dolog lenne Gyurcsány mögött, ilyen "i gazságszolgáltatás " mellett, rég rab kaját enne!!! De eddig még egy gyorshajtás sem sikerült ráverniük Gyurcsányra.
human
@Szeparepa2: Én is sokszor láttam, hallgatta. Egyszer csak fordulatot vett a gondolkodásmódja. Nem értettem ezt a nagy változást, teljesen elütött a régi gondolkodásmódjától. Aztán mikor bekerült a kormányba megértettem, hogy miért is volt ez a nagy pálfordulás. És azóta is kapja a cége a milliárdos állami megrendeléseket. Hát így lett csúnya vége Giró-Szász politikai elemzőnek és így született meg Girnyó-Szász pártkatona.
zöldszem
@Aki Én: Mert ők mindig a nép javát akarták, meg is szerezték!
Aki Én
@EcsiAntal: ,,ez derül ki az októberben lemondott politikus záró vagyonnyilatkozatából."
Na persze nem ez az egyetlen tény ami elkerüli amúgy is tompa figyelmed.
KERKA
@Szókrakész: 20.27 Hidd el, hogy nem az irígység beszél belőlünk, csak az a csodálatos, hogy mindíg a nyaloncok vannak jókor jó helyen, és mindíg a nyaloncoknak pattan ki a fejéből valami brilliáns ötlet.. Az sem véletlen, hogy ez a Gíró a második Habony, akinek a csillagokig emelkedik a vagyona, de ugyanakkor gőzünk sincs, hogy mindez hogyan jöhet össze? illletve úgy, ahogy te is írod a 22.58-as komm.ben

Garázsból nem lehet ekkora karriert befutni sehol a világon.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.