Ügydöntő népszavazást kellene kiírni a migránskvóta és a visszatoloncolás elutasítására – jelentette ki Vona Gábor hétfőn a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában.

A Jobbik elnöke szerint az aláírásgyűjtés, illetve az Európai Bírósághoz benyújtott kereset nem elegendő, ugyanis egy népszavazás a következő évtizedek magyar kormányait is kötelezné a népakarat betartására.

Annál is inkább, mert a bevándorlás és a terrorizmus között van kapcsolat, a terroristák a bevándorlók közül kerülnek ki – tette hozzá a politikus.

Azzal kapcsolatban, hogy az Európai Parlament (EP) felfüggesztette a kémkedéssel gyanúsított Kovács Béla jobbikos EP-képviselő mentelmi jogát Vona Gábor azt mondta: ő a legkíváncsibb arra, hogy mi az igazság Kovács Béla körül. Neki ugyanis a képviselő azt mondta, hogy a vádak hamisak. Ám, ha kiderül, hogy Kovács Béla kémkedett, akkor nincs helye a Jobbikban – mondta a pártelnök.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Ez a pártvezér nem fogja fel, hogy már nem a Polgári Köröcskékben hülyítik a talajmenti polgárt a népszavazásokkal, az Orbán elvbarátjával, hanem külön úton remegnek a hatalomért! A népszavazások kora meg lejárt, már a hatalmon belül van Orbán, az meg hogy a nép mit akar, csak akkor fontos, ha az ő hatalmát erősíti.
magyarbakancs
Orbán,Vona az országot valamilyen játékszernek tekintik.
A hatalom vágy édesbe még a dugásnál is.

Istenem adj bölcsességet, hogy megértsem az embereket.
Istenem adj türelmet, hogy megbocsássak a hülyéknek.
Istenem csak ne erőt adj, mert agyonverem őket.
ÁMEN!
Butautáló
Volt egyszer egy olyan népszavazás, aminek eredményeképpen Magyarország tagja lett az EU-nak. Most akkor mit akar ez a hülye náci???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.