A történetét ő maga osztotta meg a Facebookon. Azt írja, csak a lélekjelenlétének köszönheti, hogy ki tudott szabadulni támadója szorításából.

“Ne sportolj egyedül este a szabadban Magyarországon 2015-ben” – ezzel indul annak a lánynak a bejegyzése, akit a Margit-szigeten támadtak meg futás közben. Történetét vasárnap osztotta meg a Facebookon. A poszt mellé képeket is csatolt saját magáról, amelyeken sérülései láthatók.

Fényes nappal támadtak meg egy lányt a Margit-szigeten

Azt írja, csak a lélekjelenlétének köszönheti, hogy ki tudott szabadulni támadója karjai közül. Egy fiatalember futott előtte pár száz méterrel, hozzá rohant oda sprintelve, hogy segítséget kérjen.

A történtek után feljelentést tett a rendőrségen és reméli, elkapják támadóját. “Rendkívül szomorú az, hogy ilyen megtörténhet kikapcsolódás közben akár délután 4 órakor” – fűzte hozzá. Bejegyzését azóta több százan megosztották.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Fosőr, MIKOR TELIK LE A 2 HÉT???VAGY MONDJÁL LE ALKALMATLANSÁG CÍMÉN!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
varirmag
A Margit-szigeten támadták meg ,de meg támadhatják fényes nappal a buszon,a villamoson,az utcán vagy a saját otthonában.
Mert rend van !!!
papa.49
Fosőr, MIKOR TELIK LE A 2 HÉT???VAGY MONDJÁL LE ALKALMATLANSÁG CÍMÉN!!!
nezelodo
Pedig rendesen ellenőriznek az utakon. A hétvégi rövid kis vidéki, eldugott utakon tett autóutam alatt egy szuper trafival, és két kamerás rendőrautóval találkoztam. Hiába, ezzel is óvják a "migrákat", nehogy a gyorshajtás, vagy a biztonsági öv hiánya esetleg a telefonálás legyen a vesztük, mielőtt elérnék az úticéljukat.
justhpeter
Ne tessék Pinocsetet izélgetni mindenféle renddel és mindenféle tafipaxxal. Éjt nappallá téve azon dolgozik, hogy két héten belül rend legyen. Tehet róla hogy még nem járt le a két hét.
kutyahűség
Amíg létezik anya- és nőgyűlölet, addig létezik nők elleni erőszak is. :( Erről nem a migránsok tehetnek, nem Orbán, hanem a hülye anyák. Jobbulást a lánynak!
izo
@Horizont: Orbán-fóbiáddal fordulj orvoshoz!
human
@Horizont: Orbán megmondta, hogy mindenki migráns, az is akinek felmenői valaha máshonnan jöttek oda ahol most vannak, így a terroristák mind migránsok. És ebből egy logikailag hibás következtetéssel el lehet jutni a kollektív bűnösségig.
Amúgy én például két órája migráltam haza a munkából és babot vacsoráztam, úgyhogy vegyi támadás várható.
pagoda
A Szigetre nem jár rendőr autó? Vagy oda már nem jutott?!
human
Rokonomat meg fényes nappal rabolták ki. Egy darabig a földön is húzták, mert nem engedte el a táskáját. Egy figyelt az utca végén és a társa csapott le. Sajnos ilyenek megtörténnek.
verum
Helyesbíthetnék már a cikket, mert a lányt este támadták meg. Csak azt írta a facés oldalán, hogy ez akár nappal is megtörténhetne.
Ilyen felületes olvasás, szövegértelmezés a kommentelőknél megszokott, de legalább egy cikkíró lenne alaposabb egy csöppet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.