Akár ötmillió forintot is kereshetnek jövőre egyes állami tulajdonban lévő cégek vezetői, mert a kormány eltörölte a kétmilliós bérplafont. A Világgazdaság információi szerint az MKB és a Budapest Bank vezérigazgatója már most többet keres ötmilliónál, pedig az új összeghatárt még be sem vezették. Az állami vezetők bérezése egyébként 3 és 5 millió forint között alakulhat, attól függően, hogy az adott szektorban milyenek a fizetések. Közben a szociális ügyekért felelős államtitkár azt jelentette be, hogy megmarad a szociális dolgozók bérpótléka és bérkiegészítése. Felháborítónak tartják az általunk megkérdezett emberek az állami cégek vezetőinek 5 milliós fizetését, kutatásunk ugyanakkor nem reprezentatív. További részletek a videóban.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
Mitől lesztek ti különbek? Semmitől.
kamazuka
Tehát ha jól értjük,akkor a Jobbik célúl tűzte ki,hogy a felsővezetők munkabére a legalacsonyabb jövedelemsáv 15x-se legyen.
A bérek közötti szakadék elleni lépések ismeretlenek számukra.

Ha hatalomra kerűlnek csak a cégtábla változik, a zsiványok maradnak!
eugen4402
Tudod mit, Jobbik? Ha rám szavazol, tőlem kereshetnek tíz millát is a kápók, de szigorúan háromkulcsos szja. szerint adózna mindenki, és a felső kulcs 90% lenne.
picike
álom álom édes álom vónázni könnyü jó vóna
r2d2
Elég ha megígérik, a hiszékeny nélkülözők beszopj*k!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.