A gyerekek rajonganak érte, a szakma elismeri, a magyar közoktatásban mégsem jutott sokra az a találmány, amely alapjaiban változtathatta volna meg az általános iskolai matematikaoktatást. A feltalálók most a közösségi finanszírozásban reménykednek, és nemzetközi karriert terveznek.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

KERKA
Nem lesz itt forradalmasítva semmi, amíg dilettánsok ülnek az EMMI-ben, a KLIK-ben, amíg 200 államtitkár +170 tanácsadó reszelgeti a körmeit munkaidő alatt.
justhpeter
Sokáig éljen a stupid (előkelően illik írni) kdnp vezetés.
sentinel216
Nem tudom mit képzelnek egyes civilek? Saját magukat műtik meg, utat építenek a házuk előtt évek óta tátongó kátyúkra, iskolai matek tanításához találnak ki forradalmi módszereket.
1. az önműtő rontja az orbáni egészségügy ragyogó hírnevét,
2. a kátyú eltüntető, az önkormányzati urak zsebéből veszi ki a projektre szánt milliókat,
3. a matektanár úgy megtanítja a gyereket számolni, hogy már ötödikes korukban átlátnak az orbán - matolcsi - varga - féle gazdasági csodán.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.