Előfordulhat, hogy több elnökségi tag is benyújtja lemondását az MSZP holnapi alapszabály-módosító kongresszusán, ami akár Tóbiás József bukásához is vezethet – értesült a Magyar Nemzet több forrásból.

Megbuktatják Tóbiást a sajátjai?

A szocialisták elnöksége jelenleg 14 főből áll, a lap informátorai két-három olyan tagról számoltak be, akikben felmerült, hogy távoznak. Egy ilyen lépés ugyanakkor további elnökségi tagokat is a lemondás irányába mozdíthatna. Amennyiben öt vezetőségi tag úgy döntene, hogy elhagyja az elnökséget, az automatikusan előre hozott tisztújítást eredményezne.

Gúr Nándor, a Borsod megyei szervezet volt elnöke a Magyar Nemzetnek elmondta, nem lehet kizárni, hogy ilyen „teátrális események” is történhetnek.

"Sokan elégedetlenek az MSZP jelenlegi munkájával, lassúvá vált a párt, nekem is vannak problémáim a napi működés intenzitásával kapcsolatban, de bölcsességre intenék mindenkit" – nyilatkozta Gúr.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

prime777
A szocik ebben jók.Mármint sajátjaik megbuktatásában.
Gyurcsányt is anno feltehetően ők intézték el.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Sziszifusz
Ez a párt hosszú agóniájának a része, de a halál után jöhet az ujjászületés.
nemkati
Én már azt se értettem, egyáltalán miért választották meg? Nem ilyen lekvár emberekre van szüksége az MSZP-nek, hanem hanem valami agilis, nagyszájú, karakteres egyéniségre, akinek jó ötletei vannak, akire hallgatnak az emberek, aki után lelkesen mennek.
adrenalink
Éliás Tóbiás egy tál dödöle, ettél belőle... köpd ki, csak jobban járhatsz!
wagabund
megbuktatják? és ki jön helyette? na?

vagy a Gőgös, vagy a budapesti elnök..a hölgynek rutin kell, vagy Gőgösnek borotva..és itt a prosperitas..

szerintem
sentinel216
Tóbiás megmérettetett és könnyűnek találtatott. Való igaz, hogy nem egy igazi karizmatikus balos pártvezér. Inkább amolyan közepes hivatalnok.
prime777
A szocik ebben jók.Mármint sajátjaik megbuktatásában.
Gyurcsányt is anno feltehetően ők intézték el.
Szókrakész
Az mszp-ben valaki megnyomhatta az önmegsemmisítő gombot.
Hány hónap van hátra?
Hofipisti
Itt (lenne) az ideje! Persze a súlyos kérdés: hogyan, kivel tovább?
Nagyon nagy a köd, a szürkeség. Hiába kapar a "spanyol fazon", ő már egyszer - zajosan, indokoltan - könnyűnek találtatott!
papa.49
Buktatni se kell magától hamvába hal az mszp. 2018. ra sehol nem lesznek, jó ha harcolnak a munkáspárttal, hogy melyik ér el 1 % ot.))))))))))))
soljanka
Ezek mást sem tudnak, mint elnököt buktatni.
Nem is értem ki szavaz rájuk. És miért?
EcsiAntal
@nemkati: Olyan már volt --Mesterházi --és mi lett a vége --kecskézés --pincsizés --birkamenetezés az volt program az nem --jelenlegiek között nincs egy elfogadható köztük --egy sem a Ujhelyi rabbi sem Gőgös --Harangozó meg buta --talán Hiller tudna újat vinni ebbe a szánalmas leszerepelt bagázsba ..----mert hiteltelenek --becsapták a lassan már elfogyó szavazóikat akik már lassan kihalnak mert kihalnak mert 95 %-75 feletti --az alatti korosztályt meg többször becsapták azok meg nem felejtenek ...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.