Egy szentgotthárdi képviselő-testületi bizottsági ülésen a város polgármestere, Huszár Gábor azt mondta:

…Annyit tőlem mindenki fogadjon el, hogy az, ami Párizsban történt, az egyértelmű bizonyítéka annak, hogy bizonyos üzleti körök, és én itt kimondom, aminek a hátterében nagy valószínűséggel akár a zsidó állam is állhat, a keresztény Európát az iszlám ellen akarja hangolni, tehát ennek a tábor létesítésének semmiféle köze nem lehet a párizsi eseményekhez...

- írja a nyugat.hu.

A polgármester hozzászólása 0:50-nél kezdődik.

A hangfelvételen az is hallható, hogy mindezt nagyon magas rangú belbiztonsági és belpolitikai vezetők mondták neki.

A hivatalos felvételből az is kiderül, hogy a hatóságok és a kormány megzsarolták Szentgotthárdot, hogy ha elutasítják a menekülttábort, nem lesz támogatás, de ha elfogadják, sok pénzt kaphatnak.

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Az agyrágóbogár ennél is éhen döglene.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
Valaki azt mondta, hogy a terror cselekedet végrehajtásához szükséges egy olyan ország aki meg tudja tervezni az egészet amihez direkt bejárása kell legyen az illető országba és kapcsolata kell legyen az ottani titkosszolgákkal meg olyan embereket tud toborozni akik hajlandóak az elvégzésre és eléri, hogy az adott ország titkosszolgálata hunyja be a szemét és utána se abba az irányba kutakodjon.
eszegfu
@eugen4402: 10:01 Pontosan az ilyenek miatt gondoltam én is rájuk! Aranyosak, kedvesek... és közben nem is tudjuk milyen potenciális "tenorista" veszélyt is jelenthetnek...:) De még esélyes lehet a megoldásra @Strong: által ecsetelt dolog is!:)
eugen4402
@eszegfu: Jaj, hát én nagyon régen jártam arrafelé. Azóta lehet, hogy azok az orosz békaemberek is elszaporodtak a környéken, talán a Hársas-tónál ütöttek tanyát. :-)))
eszegfu
@eugen4402: Jóóóóóóóóót nevettem!:)
amaramaistanna
Úgy látom,hogy mindegy számukra hogy milyen képtelenségeket hordanak össze, csak az a fontos,hogy ne beszéljünk a Tőzsde állami tulajdonbavételéről, a földek eladásáról,Paks2-ről,a bedőlt pénzintézetekről,etc,...etc,...
eugen4402
Az izraeli nagykövetség sajtóközleményben ítélte el a polgármester szavait, és egyebek mellett megállapítja, hogy Huszár beszédében összekeveri az áldozatokat az elkövetőkkel.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.