Egy szentgotthárdi képviselő-testületi bizottsági ülésen a város polgármestere, Huszár Gábor azt mondta:

…Annyit tőlem mindenki fogadjon el, hogy az, ami Párizsban történt, az egyértelmű bizonyítéka annak, hogy bizonyos üzleti körök, és én itt kimondom, aminek a hátterében nagy valószínűséggel akár a zsidó állam is állhat, a keresztény Európát az iszlám ellen akarja hangolni, tehát ennek a tábor létesítésének semmiféle köze nem lehet a párizsi eseményekhez...

- írja a nyugat.hu.

A polgármester hozzászólása 0:50-nél kezdődik.

A hangfelvételen az is hallható, hogy mindezt nagyon magas rangú belbiztonsági és belpolitikai vezetők mondták neki.

A hivatalos felvételből az is kiderül, hogy a hatóságok és a kormány megzsarolták Szentgotthárdot, hogy ha elutasítják a menekülttábort, nem lesz támogatás, de ha elfogadják, sok pénzt kaphatnak.

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Az agyrágóbogár ennél is éhen döglene.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
pbalage
hol is találtam a múltkor?
ja itt:
(csak lazán kapcsolódik, de még lehet belőle gondja egy fideszes polgármesternek abból, ha megtudják a haverok, hogy erre is emlékszik a google)

corpuscuit.us/kor/index.php?option=com_content&view=article&id=505:zsidok-a-fideszben-fidesz-kitz&catid=72:alkoto-reszei
kamazuka
Háááát fiam, téged sem az eszed fog a sírba vinni!
nyanya001
Az agyrágóbogár ennél is éhen döglene.
F_Viktor
Huszár Gábornak, a fityeszes pógármesternek (egyedüli indulóként sikerült nyernie tavaly) üzenem, eddig úgy néz ki a dolog, Európát Orbán vezíre akarja az "iszlám ellen hangolni"!
vonotok
Erre csak azt tudom írni " KÉREM? MAGA NEM NORMÁLIS "
zöldszem
Az a röhejes, hogy zsidózik.Közben annyi zsidó van a Fideszben, mint a zsizsik a babban..:))
karma1
@pbalage: 21.17-re: Akkor lehet, hogy siman a fide$$ intezte el ezt a nepvandorlast? Zarjuk rovidre a dolgot...:o)))
kkalman
Ez nem zsarolás, ez elmebaj. Előbb fogadta el a "város" a tábor építésének lehetőségét, mint ahogy a bizottság és a képviselő-testület elfogadhatta volna. A város ez esetben maga a polgármester volt, hiszen fitymasz logika mentén övé a város, ahogy Orbáné az ország.
hetöndöe
@pbalage: Ez több,mint érdekes lista,főleg a rokoni összefonódásokat tekintve, az Orbán,Vitézy,Hankiss család kapcsolata különösen figyelemreméltó.
pbalage
@karma1: egyébként 10 másodperc alatt gyártok rá elméletet, hogy ők intézték a lopás érdekében, csak most a fejükre nőtt a probléma, aztán most egyáltalán nem ők intézték,
most meg ketchuppal nyelegetik le az erről szóló papírokat a történet megsemmisítése érdekében.
Számomra már ez is hihetőbbnek tűnik, mint az a jobban teljesítes sztori.
pbalage
@hetöndöe: asszem @toby szokta az mszmp-s listát tolni, a kettő metszetét kéne elkészíteni.
vadsanca
"itt soha egyetlen migráns nem lesz" (3'01") Akkor miért is van erre szükség? Dísze lesz a városnak? Nem vicces már kissé, hogy mindent az unió kérésére vagy támogatásával jön létre ebben az országban?
Érdekes! Mennyit kaszálhat ezen a polgármester? A laktanya miért is nem jó? Azért mert már az meg van? Kevesebb a "támogatás"?
250 lakható konténer rezsijét ki fogja finanszírozni?
Toby
A szar, hogy minden elmebeteg idiótából lehet polgármester, ahogyan egy natúr érettségivel miniszter is !
1magyar
Nem hinném, hogy a zsidók ennyire öngyilkosok akarnának lenni. Hiszen ezek az ellenségeik és ha Európát megszállják, nekik annyi.
papa.49
Kapott ez is a fosőr anyagából, azért mond ilyen vadbaromságokat))))))))))
Csizmás Kond
A zsidós témák mindig kifizetődnek, mindenki felkapja a fejét ha zsidó ha nem és gyúl a vélemény...:)
...ha azt írják a bulgárok tehetnek róla ma halott hír lenne.
eugen4402
Azért most már eldönthetnék, ki ereszti rá Európára az arabokat...!
Soros, vagy Gyurcsány, vagy az izraeli gazdasági körök?
magyarbakancs
A polgármester úr a szellemi kapacitását kimeresztette evvel a kérdéssel ,vagy agilitással.?
eszegfu
@eugen4402: 8:56 Egyik sem... nekem gyanus a szentgotthárdi polgármesteri hivatal takaritó nénije...
Hofipisti
Furcsa érzés lehet ezek hallatán szentgotthárdi lakosnak lenni! Persze ők választották ezt a keresztény hittel, s meggyőződéssel áthatott lángészt a város élére.
Strong
Szerintem a tanács megbízásából egy szovjet titkos ügynök hajtotta végre a terrortámadásokat, de nem lehet pontosan tudni, mert békaembernek álcázta magát...
mitszűcskiszűcs..nem mitsütsz kisszűcs...
eugen4402
@eszegfu: Hmmm... Most, hogy mondod, már régen rajta kellett volna tartani a szemünket... Régen olyan szimpatikus kis város volt, tele aranyos emberekkel. A szanatóriumban ismertem egy takarító nénit, aki csodás dáliákat termesztett, és amikor megdicsértem, hozott nekem egy nagy zacskónyi gumót.
Csizmás Kond
Valaki azt mondta, hogy a terror cselekedet végrehajtásához szükséges egy olyan ország aki meg tudja tervezni az egészet amihez direkt bejárása kell legyen az illető országba és kapcsolata kell legyen az ottani titkosszolgákkal meg olyan embereket tud toborozni akik hajlandóak az elvégzésre és eléri, hogy az adott ország titkosszolgálata hunyja be a szemét és utána se abba az irányba kutakodjon.
eszegfu
@eugen4402: 10:01 Pontosan az ilyenek miatt gondoltam én is rájuk! Aranyosak, kedvesek... és közben nem is tudjuk milyen potenciális "tenorista" veszélyt is jelenthetnek...:) De még esélyes lehet a megoldásra @Strong: által ecsetelt dolog is!:)
eugen4402
@eszegfu: Jaj, hát én nagyon régen jártam arrafelé. Azóta lehet, hogy azok az orosz békaemberek is elszaporodtak a környéken, talán a Hársas-tónál ütöttek tanyát. :-)))
eszegfu
@eugen4402: Jóóóóóóóóót nevettem!:)
amaramaistanna
Úgy látom,hogy mindegy számukra hogy milyen képtelenségeket hordanak össze, csak az a fontos,hogy ne beszéljünk a Tőzsde állami tulajdonbavételéről, a földek eladásáról,Paks2-ről,a bedőlt pénzintézetekről,etc,...etc,...
eugen4402
Az izraeli nagykövetség sajtóközleményben ítélte el a polgármester szavait, és egyebek mellett megállapítja, hogy Huszár beszédében összekeveri az áldozatokat az elkövetőkkel.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.