Nyilas Gergelyt a hatóság megtévesztésével és közokirat-hamisitással gyanúsították, az ügyészség végül megrovásban részesítette. Az Index panasszal élt az ügyben, de az ügyészség nem enged, így a menekültriport ügye a bíróságon folytatódik.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Törölt felhasználó
Érdekes, hogy a századvég állam titokat ismerhet meg felhatalmazás nélkül, addig egy újságíró a törvényben foglalt "eszközeivel" sem ismerhet meg közérdekű adatokat..

Ha itthon nem is ismerik ezt a féreg kormányt majd megteszik a józan eszű és érzésű fejlettebb társadalmak. Remélem összejön az 1 millió aláírás. Kicsit magunk ellen is mondom ezt, de most vagy a falnak megyünk vagy csak visszalépünk egy kicsit az időben ha megbüntetnek. Kinek mi a jobb, én nem akarok elnyomásban és politikus paraszt férgek szolgája lenni..
simmering73
Na drága jó Mátyás királyunk. Erre varrjál gombot.
Csizmás Kond
Ha szereti a veszélyt most sem kell félnie...
nevemnick
Akkor most nekünk is jogunkban állna feljelenteni egy-két-sok embert(?), akik másnak adták ki magukat a választások előtt?
nezelodo
Halihó! Kormányunk meg demokratikusnak, polgárinak, tisztakezűnek, korrupció ellenesnek, nyugdíjvédőnek, polgárbarátnak, emberségesnek, törvénytisztelőnek, stb adja ki magát. Következmény?
89 óta ugyan reménykedek karácsonykor, de a mi karácsonyunk még várat magára.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.