Újabb fordulat várható a korrupcióval vádolt MSZP-s országgyűlési képviselő Hiszékeny Dezső perében. A bíróság szerdán két titkosszolgálati eszközökkel készített hangfelvételt is meghallgatott, amely ugyanarról az eseményről készült, de a két felvétel másként rögzítette a beszélgetést. Ezért a bíró egy igazságügyi hangtechnikai szakértő kirendeléséről döntött. A tárgyalást így elnapolták.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Ez bizony másként nem értékelhető, mint manipiuált felvételként !
Ugyanis az előfordulhat, hogy két lehallgatási technikai eszköz, egymástól eltérő mértékben és hangerővel rögzít ugyanarról az eseményről, de az nem, hogy más értelmű, esetleg hiányos, részleges rögzítés történjen.
Csak úgy mondom, hogy fidesznyik "népszokás" a bizonyítékok manipulásása, mint a szombathelyi kokós fidesznyik ügyében, a pandúrság meg a politikai óhajok szerint szünteti meg a nyomozást !
Mert Gecisztánban demokáré' van !
hetöndöe
Csak a szokásos mocskos fideszes szarkeverés,nincs ebben semmi meglepő,Rákosiék is gyártottak "bizonyítékokat" pillanatok alatt.
human
A legutóbbi TEK-es akció után egyre nagyobb a kétség hogy mennyi is igaz abból, amit a fidesz gépezet bizonygatni próbál.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.