Súlyos vádakkal kell szembenéznie a Nyíregyházi Városüzemeltető és Vagyonkezelő Kft. ügyvezetőjének, Bocskai Péternek és két tettestársának a 2016. január 20-án kezdődő tárgyaláson. Az általuk okozott kár: 82 millió forint.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Jajj, hát ennek a mukinak a fiacskája tartotta párnácskája alatt Orbán Viktor levelét. Benne voltak ezzel a sztorival a tévében. Orbán meg is látogatta őket személyesen. Orbán keresztje, hogy egyszerűen kerülik a tisztességes emberek.
human
"NYÍRVV ügyben többszörösen fennállt a tanúk befolyásolásának, tárgyi bizonyítékok megsemmisítésének veszélye, erre a tényre a feljelentő valamint egy tanú is felhívta a nyomozóhatóság figyelmét, ennek ellenére nem tartották szükségesnek biztosítási intézkedés végrehajtását, vagyis a gyanúsítottak egy percig nem voltak előzetesben, pedig az elkövetési érték a 2013. áprilisi jegyzőkönyv alapján már 50 millió forint.

De a történetben leginkább az önkormányzat és Kovács Ferenc viselkedése különös és egyben gyanút keltő: az ügyben érintett NEV-ÚT Kft. és tulajdonosa vagyonát zár alá helyezte a Nyíregyháza Járásbíróság Nyomozási Bírója, ennek ellenére a polgármester újabb, csaknem 400 millió forint értékű szerződéseket köt a már akkor gyanúsított céggel."
propeller.hu/itthon/3120752-artatlansag-velelme-vagy-bunpartolas

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.