Érzékeny, szemérmes, pirulásra hajlamos lény ahhoz képest, amilyennek a jó fideszesnek lennie kell. Olvasom, hogy Jámbor Andrást Kocsis Máté följelentette, amiért megsértette polgármesteri izéjét, no… becsületét? A rendőrség pedig emiatt rabosította. Biztosra veszem, hogy a rendőrség sokkal tájékozottabb nálam, ami az éppen érvényes és főleg az éppen kívánatos “jogi” helyzetet illeti: én már bizony nem figyelek minden “törvényre” meg “módosításra”. Így aztán lehet, hogy az alkotmánybírósági útmutatás is érvényét veszítette, amely szerint közszereplőknek lényegesen többet kell eltűrniük, mint másoknak – sőt, valószínű, ma ellenkező a helyzet: magánemberek szabadabban sértegethetők, mint a közélet szereplői. Mert nem először találkozom valami olyan dumával, amely szerint hivatalos személyt, például polgármestert sértő módon kritizálni minősített vétek…

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

eugen4402
A rinocérosz nyelveket sem beszél, és ultizni se tud. Semmi esélye...
Mobil123
Van kocsisnak becsülete? Tudja egyáltalán mit jelent a szó?
Azt meg nem értem miért ne vennének fel egy rinocéroszt , hiszen annak is vastag a bürkéje :-D bár lehet nem annyira mint ezeknek.
dr. prédikátor
A rinocérosz nem is lépne be a fütyi-sz be!!!Annál okosabb állat, lehet elszégyelné magát hogy van nála vastagabb bőrű állat is!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.