Miközben számtalan területen kedvezőek a magyar gazdaság alapadatai, a nagy minősítő intézetek nem minősítik fel az ország besorolását. Nem ütik rá a pecsétet, hogy itt minden rendben van. Vezető közgazdászok szerint ennek az az oka, hogy komoly problémák is észlelhetőek a magyar gazdaság teljesítőképessége esetében. A Hetek cikke.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Röviden válaszolva AZÉRT MERT A FÜTYISZ VEZETI A GAZDASÁGOT!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
versatile
bár úgy tudom hogy a sinfektetést meg az uránium dúsitást azt a habonyi bevállalta
Dr plágium
na bakker, ezt nem ide akartam :)@Dr plágium:
papa.49
Azért, mert azok az intézetek nem a csutifélnótás kinyilatkoztatásainak, hanem a számoknak hisznek, és a számok sajnos nem hazudnak, tehát a csutimázt lehántva kiderül, hogy semmi nem az aminek megpróbálják beállítani!!!
silber13
@papa.49: Hát papa...! Ha te ezt vezetésnek nevezed...:-(((
papa.49
@silber13: Nézd ha úgy nézzük mindegy hogy hová vezetik a gazdaságot, a jó létbe, vagy a szakadékba, mert a ,,kormányrúd,, a fütyisznél van!!!
Persze én is tudom ez a vezetés olyan mint amikor a juhász operált a szemről hályogot, az is vagy sikerült, vagy nem, ebben az esetben az utóbbival állunk szemben, SAJNOS FIÚK BALFASZOK VAGYTOK EZ NEM SIKERÜLT...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.