Eddig 29 gyanúsítottat hallgattak ki annak a nyomozásnak a során, amelyet az Állami Számvevőszék (ÁSZ) feljelentése alapján rendelt el a nyíregyházi ügyészség egy párttal szemben – írja a megyei rendőr-főkapitányság tájékoztatására hivatkozva hétfői számában a Magyar Nemzet.

A rendőrség közlése szerint a vádhatóság számvevőszéki ellenőrzéssel kapcsolatos kötelezettségek megszegése vétség gyanúja miatt rendelte el a nyomozást.

A lap nem jelölte meg, pontosan milyen forrásból értesült úgy, hogy a 2014-es kampányra kapott állami források felhasználása miatt a Seres Mária Szövetségesei (SMS) nevű szervezet ellen folyik az eljárás.

Ugyanakkor arról ír: az SMS több tavalyi képviselőjelöltje számolt be arról, hogy meg kellett jelennie a lakóhelye szerinti rendőrségen, ahol gyanúsítottként hallgatták ki és rabosították.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Azokat mikor veszik elő, akik politikai csalást követtek el azzal, hogy rászabadítottak a sokszorosan átvert állampolgárokra egy csomó kamupártot, a szavazatmegosztást kihasználva, hogy a hatalmuk fennmaradhasson?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Desischado
Maguk ellen mikor indítanak már vizsgáatot? Lenne miért!
papa.49
@Desischado: Ne viccelj, annyira azért nem hülyék)))))))))
human
@Desischado: Szerintem nyugodtan indíthatnának. 2010 óta ez következmények nélküli ország.
Desischado
@papa.49: Sajnos, ez igaz. De remélem, eljön még a nap, amikor vezetőszáron viszik őket a bíróságra!

@human: Mély bánatomra, neked is igazad van, de reménykedem, hogy eljön az igazság napja!
human
@Desischado: Bizakodom én is, de nehéz a helyzet. Orbánon látszik, hogy eltökélten saját képére akarja formálni az országot. (Ebben az esetben rendkívüli szorgalma nem előny az országra nézve.) Az álma, hogy sok milliárdos támogatója legyen akiket ő tesz gazdaggá és így a függés még biztosabb, mintha önerőből, tehetségük miatt gazdagodtak volna meg. A pénz által és azzal, hogy azt mondja az embereknek amit hallani akarnak (közben persze mást csinál) sokáig hatalmon tud maradni, hacsak nem lesz egy szintén eltökélt ellenzéke vagy civil erő ami megbuktassa.
kukac50
Az összes pártot aki indult mindet el kell számoltatni! Kezdjék a Fidesszel!
Ők csaltak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.