Nem lesz megszólítás, a levél formátuma sem stimmel, mert nem tudlak minek hívni titeket anélkül, hogy valami csúnya szót illesztenék a nevetek helyére. A tegező viszony nem az internetes etikett része, hanem a mérhetetlen szánalom kinyilvánítása irányotokba.

Forrás: stop.hu
Feltöltő: Aki Én
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Én keményebben, ha úgy tetszik, brutál arogáns módon íram volna a két N(y)A(l)V
ellenőrznek !
Az mitől van, hogy szinte nem is látni NAVoskákat Suzuki Swiftekben ? Pedig már az sem ócó'...
karma1
Remelem, az o karacsonyfajuk fog tuzet csak karacsonykor, es a tuzoltok a meg nem kapott beruk miatt nem kelnek majd fel a priccsukrol, mikor eeket menteni kell.

Ferde lelekkel, ferde embereket nevelnek a sajat kepukre...
Nem tudom, hany evesek voltak a gyerekek, den ha 5-8 evesek voltak, akkor mar lesznek emlekeik ezekrol a "kedves, gondos" szulokrol...
Remelem, a gyerekek okosabbak lesznek: annyit mar megtanultak, hogy Mikulas nincs, csak az adoelkerulo szomszed bacsit talaltak a piros kabat alatt, de ha megnonek, ezert a kis "elmenyert" lekopik ezt a ket szemetet...
justhpeter
Nincs olyan ok, amivel ezt az aljassággal kevert szégyent menteni lehet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.