Óriási közfelháborodást váltott ki, hogy a volt fideszes siófoki polgármester, Balázs Árpád miatt 13 embert rabosítottak. A bűnük annyi volt, hogy megosztottak egy Facebook-bejegyzést, ami a politikusnak nem tetszett.

Balázs szerint ugyanis rágalmazás az írás, ami arról szólt, hogy 2014-ben a siófoki önkormányzat egy lakást a piaci ár ötödéért adott el.

Az eset után rengetegen vállaltak sorsközösséget a meggyanúsított és bűnügyi nyilvántartásba vett emberekkel és már 2100-an osztották meg az inkriminált bejegyzést.

A NOL.hu szerette volna megtudni a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányságtól, hogy meggyanúsítják-e az újabb megosztókat, ám nem válaszoltak, ahogy a nyomozásban meghatározó szerepet vállaló ügyészség sem.

Független jogászokat is megkeresett a lap, akik biztosak abban, hogy a nyomozóhatóság nem gyanúsítja meg az újabb megosztókat, mert ez felesleges költséggel járna, ráadásul így akár több tízezerre is gyarapodhatna a megosztók száma.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
Egyszerübb lenne ezt az egy fideszes bukott polgármestert rabosítani !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
qxy
Én meg rosszúl olvastam azt hittem a Fideszeseket rabosítják.
dömdödöm
@prime777: Mi nem igaz ? A kocka fordul előbb vagy utóbb .
prime777
@dömdödöm: Az,hogy a magyar nem felejt stb stb.
Dehogynem.
Egy hajuk szála sem fog soha meggörbülni ezeknek.
Ma kemény dolog hangzott el a rádióban.Egy nő telefonált be.
Azt mondta elmegy innen az országból és nem anyagi okok miatt.Ő nem akarja,hogy a gyerekei életük végéig paksot fizessék.Valamint nem akar ezen a helyen maradni ahol mindent ellopnak az utolsó szögig,gyűlölködnek egymásra az emberek és a magyarok többsége ehhez asszisztál is.
Ezt nem lehet elviselni ahogy ő mondja.
Viszont azt is mondta,hogy szerinte az amerikaiak pontosan tudnak mindenről,hogy amit ezek elloptak merre hova ment a pénz.
Ha itt váltás lesz azt mondta borulni fog a bili ez 100% és felelni fognak ezekért.
justhpeter
Kár, hogy nem vagyok Facebookos. Most mehetnék rabosításra. Kár. Ki nem hagynám még a bíróságot sem. Ha cirkusz, legyen cirkusz. Szurkolok a rabosítottaknak és támogatom őket, ha majd a dili elmúltával kártérítési pert indítanak az állam ellen.
dömdödöm
@justhpeter: Nagy tévedésben vannak annyi biztos , rabosítgatnak ,fotózgatnak facebook alapján feltérképeznek mobilháromszögelnek ,lehallgatnak és amikor 1 pillanat alatt rácáfolsz a hülyeségre akkor meg néznek mint vak a moziban . :-(((((((
Mangu
Balázs Árpád szerinti rágalmazásra (ami még nem bizonyított ismereteim szerint) mire fől reagál a hatóság ész nélkül? Ki ez az ember, hogy politikai utasításra lépjen fel az ügyészség, rendőrség a "védelmében"? Érdemes átgondolni, hogy kik, hogyan értelmezik a joggyakorlatot és még meddig, büntetlenül.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.