Óriási közfelháborodást váltott ki, hogy a volt fideszes siófoki polgármester, Balázs Árpád miatt 13 embert rabosítottak. A bűnük annyi volt, hogy megosztottak egy Facebook-bejegyzést, ami a politikusnak nem tetszett.

Balázs szerint ugyanis rágalmazás az írás, ami arról szólt, hogy 2014-ben a siófoki önkormányzat egy lakást a piaci ár ötödéért adott el.

Az eset után rengetegen vállaltak sorsközösséget a meggyanúsított és bűnügyi nyilvántartásba vett emberekkel és már 2100-an osztották meg az inkriminált bejegyzést.

A NOL.hu szerette volna megtudni a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányságtól, hogy meggyanúsítják-e az újabb megosztókat, ám nem válaszoltak, ahogy a nyomozásban meghatározó szerepet vállaló ügyészség sem.

Független jogászokat is megkeresett a lap, akik biztosak abban, hogy a nyomozóhatóság nem gyanúsítja meg az újabb megosztókat, mert ez felesleges költséggel járna, ráadásul így akár több tízezerre is gyarapodhatna a megosztók száma.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
Egyszerübb lenne ezt az egy fideszes bukott polgármestert rabosítani !!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Hellcat
Hol a szabad véleménynyílvánítás?
Yoda69
@Hellcat: Leuszott a Dunan a Magyar Koztarsasaggal egyutt.
nezelodo
Istenem, milyen csodás változáson megy át némelyik uborkafára felkapaszkodott alak, ha lebucskázik, és rögtön mimózává változik, hogy sajnálom a sajgó kis szívét!
Főlökött
@nezelodo: Esztergom városában lejátszott vígjáték ismétlése, csak a helyszín változott, + a szereplők, a beosztások változatlanok :).
A Tündik bündije
Osztottam, de egy TEKnős sem jött. Csalódtam is. Igaz, a környéken egy wellness-hotel sincs, és Skywalkert sem látták erre már néhány fényéve.
volvós
Egyszerübb lenne ezt az egy fideszes bukott polgármestert rabosítani !!!
dömdödöm
Mi lesz amikor ti lesztek tömegesen rabosítva egy halovány megveszekedett senki által büfögött gyanú árnyéka miatt . Csodálkozni fog az arcotok amikor fotózzák , porzani fog a kezetek a grafittól mikor fehér papírba nyomják ! Hirtelen összementek amikor mellé kell állni a colostoknak Rátok is sor kerül nem is olyan messze és eljő az idő . A magyar nem felejt , A magyaR SOSEM FELEJT !
Toby
Itt a példa - már sokadszorra - hogy nem a fészbukon kell megoszztani a kritikát és bírrálatpot, a mocskos korrupt helytartók húzásait, hanem a Tor Browser jötékony elfedő segítségével minden lehetséges fórumon !
Aztán becuppanthatnak "sértődékenyék" !

Másik módszer: - akinek van külföldi ismrőse, akivel maílkapcsllatban van, neki kell kiküldeni a tokös beolvasóst, aztán az ismerős beteszi a fórumokba és tózse becuppanthatnak " sértődékenyék " !
joopapa
Ez a mitugrász polgi miért nem cáfolja a hírt, ha nem igazak a vádak? Na most így rajta ragadtak a vádak, és hetek óta ezen csámcsog mindenki! Már régen elfelejtette volna mindenki, de mivel ő igazi tökös fityeszes nem engedi elmegy a falig!
Lepényleső
Hallgatnak,és rabosítanak,aztán egyszer majd kérnek valamit cserébe.
Gyuri Géderről
@joopapa: "zúg a fityiszbogár nekimegy a falnak, nagyot koppan aztán elhallgat"
Gyuri Géderről
Volt már Magyarországon tömeges rabosítás, nem is egyszer.
1936 - tól 1945. - ig aztán 1947. - tól 1956. - ig. Némely esetben hasonló indokkal.
Ha lesz tömeges rabosítás, jók a kilátások.
Kexi
Lehet, hogy 2100-an jönnek szembe Balázs Árpáddal a siófoki autópályán ???
A francba ! Büntessük meg mind a 2100-at ! :-)))
prime777
@dömdödöm: Ha a magyar olyan lenne ahogyan írod akkor ezek már most sem lennének hatalmon.
Bizony,bizony.
A magyar gyűlölködő, megalkuvó-szolgalélek,aki ott fúrja-faragja haszonszerzés okán saját honfitársát ahol csak tudja.
Szóval szép szavak amiket írtál de a legnagyobb bánatomra nem igazak.:/
qxy
Én meg rosszúl olvastam azt hittem a Fideszeseket rabosítják.
dömdödöm
@prime777: Mi nem igaz ? A kocka fordul előbb vagy utóbb .
prime777
@dömdödöm: Az,hogy a magyar nem felejt stb stb.
Dehogynem.
Egy hajuk szála sem fog soha meggörbülni ezeknek.
Ma kemény dolog hangzott el a rádióban.Egy nő telefonált be.
Azt mondta elmegy innen az országból és nem anyagi okok miatt.Ő nem akarja,hogy a gyerekei életük végéig paksot fizessék.Valamint nem akar ezen a helyen maradni ahol mindent ellopnak az utolsó szögig,gyűlölködnek egymásra az emberek és a magyarok többsége ehhez asszisztál is.
Ezt nem lehet elviselni ahogy ő mondja.
Viszont azt is mondta,hogy szerinte az amerikaiak pontosan tudnak mindenről,hogy amit ezek elloptak merre hova ment a pénz.
Ha itt váltás lesz azt mondta borulni fog a bili ez 100% és felelni fognak ezekért.
justhpeter
Kár, hogy nem vagyok Facebookos. Most mehetnék rabosításra. Kár. Ki nem hagynám még a bíróságot sem. Ha cirkusz, legyen cirkusz. Szurkolok a rabosítottaknak és támogatom őket, ha majd a dili elmúltával kártérítési pert indítanak az állam ellen.
dömdödöm
@justhpeter: Nagy tévedésben vannak annyi biztos , rabosítgatnak ,fotózgatnak facebook alapján feltérképeznek mobilháromszögelnek ,lehallgatnak és amikor 1 pillanat alatt rácáfolsz a hülyeségre akkor meg néznek mint vak a moziban . :-(((((((
Mangu
Balázs Árpád szerinti rágalmazásra (ami még nem bizonyított ismereteim szerint) mire fől reagál a hatóság ész nélkül? Ki ez az ember, hogy politikai utasításra lépjen fel az ügyészség, rendőrség a "védelmében"? Érdemes átgondolni, hogy kik, hogyan értelmezik a joggyakorlatot és még meddig, büntetlenül.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.