Magyarország megállapodott a Norvég Alappal, így folytatódhatnak a kifizetések – közölte Csepreghy Nándor, a Miniszterelnökség államtitkára azon a szerdai budapesti konferencián, amelyet a Transparency International Magyarország szervezett a korrupcióellenes világnap alkalmából. 

Az államtitkár ezt újságírói kérdésre válaszolta. Mint megjegyezte, a kérdező "lelőtte a másnapi kormányzati sajtótájékoztató poénját", mert a megállapodás hírét akkor tervezték bejelenteni. Csepreghy a magállapodás kapcsán Magyarország jogállami jellegét hangsúlyozta.

Kifejtette: a kormánynak továbbra is az a véleménye, hogy egyes civil szervezetek szabálytalan módon részesülnek támogatásban az alap révén. A megállapodás ténye azonban azt tükrözi, hogy Magyarországon megfelelően működnek a jogérvényesítési mechanizmusok, és a kormány tiszteletben tartja a jogszerűség követelményét.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

pbalage
most akkor már nem is gonoszak a vikingek?
ha fideszes lennék, én ezt a nyilatkozatot biztosan nem hallanám meg, mert nem tudnám feldolgozni.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
pbalage
most akkor már nem is gonoszak a vikingek?
ha fideszes lennék, én ezt a nyilatkozatot biztosan nem hallanám meg, mert nem tudnám feldolgozni.
libellle
@Horizont: Tudod, hason csusztak elöttük és könnyek között könyörögtek a pénzért a Norvég alapnak, mert már igy sincs semmi fejlesztés Magyarországon.
Hofipisti
Van az a pénz! Még a rögeszmés Lázár esetében is.
Itt nem az a kérdés, hogy voltak e jogsértések, mert hát a fityisz-vezette hatóságok ilyent nem tudtak felmutatni. A lényeg, hogy "... a kormánynak továbbra is az a véleménye, hogy egyes civil szervezetek szabálytalan módon részesülnek támogatásban az alap révén.". Mindez azt jelenti, hogy az fáj, hogy a pénzt nem a magyar Ceausescu és barátai osztják - kapják, de hát kénytelenek vagyunk lenyelni ezt az állapotot, ha Mi szét akarjuk osztani a leállított, de most talán újra csordogáló mintegy 30 mrd.-ot. Simicska igazat beszélt!
Lepényleső
Sokba kerül ez Norvégiának,vagy ami valószínűbb,az elejétől hazudtak nekünk ez ügyben is,
s most kénytelenek engedni,mert a nemzetközi jogot nem ovi dirigálja.
Toby
Vajon melyik szarházit csapták pofán és honnét, hogy nyalakodnak ?
verum
A kormány szinte semmit nem tart tiszteletben, mert ez a lerohanás, ez a zaklatás jogállamban nem lett volna lehetséges.
És nem kértek elnézést, sőt, egy lapáttal rátettek a tények ellenére, hogy azért mégiscsak valami nem szájízük szerint van.
Teljességgel felháborítónak tartom.
kakaósbögre
fordítom fideszről magyarra:beszoptuk,és most a károkat enyhítjük.
colibri
Szégyeljék magukat Lázárék, de nem teszik, mert nem ismerik a szónak a jelentését sem.
papa.49
Nem jött össze az elképzelés, hogy majd ők (fo)osztogatnak, így most a hátsóajtón bekönyörgik magukat, ezek egy végtelenül aljas, szemét, tetű banda!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.