A komány közel két és fél milliárd forintot vont el az egykor Farkas Flórián által vezetett Országos Roma Önkormányzatának Híd a munka világa elnevezésű felzárkóztatási programjától. A lépéssel gyakorlatilag üresbe tették a program motorját, az indoklás szerint szakmai hiányosságokra derült fény a pénzek felhasználásában. Farkasék költekezései miatt NAV és OLAF vizsgálat is zajlik, elképesztő túlárazásokat találtak.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
A projekt vezetői hatalmas összegeket vehettek fel fizetésként, Winkler Gábor projektvezető négy órás munkarendben 1,2 millió forintot keresett havonta, a pénzügyi vezető 1,4 milliót, a szakmai vezető pedig 900 ezer forintot keresett. A túlköltekezések miatt is vizsgálódhatnak, a projekt terhére vettek egy székházat a budapesti Naphegy téren 224 millió forintért, amelyet 20 millióból felújítottak és 30 millióért berendezték. A RomNet által korábban kikért hivatalos adatok alapján kiderült az is, hogy ennek a programnak a terhére fizették Farkas Flórián személyi sofőrjét is, akinek bérezése a hálózatüzemeltetési vezető asszisztensének bérével megegyezően havi 350 ezer forint volt.

Emellett Farkasék több százmilliót költöttek jelentősen túlárazott tanulmányokra is, például fellehető olyan is, amely oldalanként 300 ezer forintba került.

Rég kattanni kellett volna a bilincsnek a tolvajok kezén !
De nem fog kattanni, mert jó seggnyaló alattvalók !
justhpeter
Mondjuk elfogadnám, ha az emberminiszter bevallaná, hogy ezért ő a felelős és az ő kezén kattanna a bilincs. Egy vezető, akinek a minisztériumában elfolyik a pénz. Akármit mondanak el bírnám képzelni mondjuk öt évig börtönlelkészként.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.