A Fidesz addig folytatja az aláírásgyűjtést, amíg a betelepítési kvóta el nem bukik, mert Magyarországot meg kell védeni – közölte a nagyobbik kormánypárt csütörtökön az MTI-vel.

A Fidesz ellenzéki nyilatkozatokra reagálva az MTI-hez eljuttatott közleményében azt írta: Brüsszel és a baloldal továbbra is folytatja a bevándorláspárti politikáját, mindenkit beengednének és még be is telepítenék a bevándorlókat.

"Az Európai Bizottság még politikai bosszút is akar állni hazánkon, a határozott, sikeres bevándorláspolitika, és az uniós betelepítési kvóták elutasítása miatt" – olvasható.

A közleményben úgy fogalmaztak: "Brüsszel bármilyen politikai bosszút is folytat, továbbra is elutasítjuk a betelepítési kvótát, mert az veszélyes a biztonságunkra, a kultúránkra és növeli a terrorveszélyt".

Szent-Iványi István, a Magyar Liberális Párt külpolitikai szakértője sajtótájékoztatóján azt mondta, hogy pártja szerint felül kell vizsgálni és az uniós jogszabályokkal összhangban meg kell változtatni a hazai menekültügyi szabályozást.

Az Együtt szerint – mint az az MTI-hez eljuttatott közleményben olvasható – a Fidesz által az elmúlt hónapokban elfogadott menekültellenes és ellenségkereső szabályok károsak, és nem véletlen, hogy immár az Európai Unió is vizsgálja őket.

A Demokratikus Koalíció közölte: a párt előre figyelmeztette az Orbán-kormányt, hogy az embertelen döntések hazánk megbüntetését vonhatják maguk után. Ma bebizonyosodott, hogy a DK-nak sajnos igaza volt, valóban kötelezettségszegési eljárást eredményezett az orbáni menekültpolitika – írták az MTI-hez eljuttatott közleményben. A DK szerint Orbán Viktor Európa-ellenessége "ismét komoly kárt okozott hazánknak".

Az Európai Bizottság csütörtökön több uniós tagállam, köztük Magyarország ellen is kötelezettségszegési eljárást indított, mert a testület úgy véli, hogy ezen országok menekültügyi szabályozásának bizonyos pontjai nincsenek összhangban a közösségi joggal.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Csak mergesitsetek a taho gecit, a vegen meg meghosszabbitja a csuti vasutat egeszen Brusszelig.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kakaósbögre
alapvetően leszarnám gecibe,ha nem tudnám hogy ezt az egész vircsaftot az én adómból finanszírozzák.
kkalman
"A Fidesz addig folytatja az aláírásgyűjtést, amíg a betelepítési kvóta el nem bukik..."
Ez magyarul így hangzik: A Fidesz addig folytatja az aláírásgyűjtést, amíg a Kubatov lista nem frissül teljes egészében, és nem egészül ki újabb nevekkel.
bakegya
Menlevélnek kell ez a zorbánnak,még mielőtt meglincselnék Európában-ezzel igazolja az emberiség elleni büntetteit-végül is ü az elsőszámú kommunista ebben a k...országban,nem Németországban!!!
solidedge
Ahhoz, hogy a többség meglegyen egy Fideszesnek legalább háromszor kell aláírni. De azt is elképzelem, hogy az én nevem is fog szerepelni az aláírásgyűjtők között análkül, hogy láttam volna az aláírásgyűjtő lapot.
cs.n.
Nyugodjanak már le, ádventozzanak, meg miegymás. Egész évben ezt tolták napi szinten, minden platformon, hagyjanak már a picsába a migráncsokkal.
papa.49
Még az idén, és a tavaly elhunytaké is!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.