Az LMP szerint "Mezőhegyesen nem a gazdálkodást szétlopó állami szereplőkre", hanem a meglévő foglalkoztatási és termelési potenciált fenntartó gazdálkodó egység megőrzésére, védelmére van szükség.

Sallai R. Benedek országgyűlési képviselő pénteken közleményben reagált Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter által csütörtökön közöltekre, amely az LMP-s politikus úgy értelmezett: a mezőhegyesi szociális és gazdasági összeomlást a kormány mintagazdaság létrehozásával kívánja kezelni.

A képviselő emlékeztetett Lázár János egy korábbi kijelentésére, miszerint az állam nem tudott gazdálkodni, mert a gazdaságokat "amikor szocialista kormány van, akkor a szocialista menedzsment lopja szét, amikor fideszes kormány van, akkor a fideszes menedzsment lopja szét." Sallai R. Benedek feltette a kérdést: most mire számíthatunk?

A politikus szerint a foglalkozás fenntartásához szükséges termőföldeket haladéktalanul ki kell venni a termőföld-privatizációból, mert amiatt Mezőhegyesen kívül is családok tucatjai vesztik el megélhetésüket szerte a vidéken.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Mit gondolnak miért kormánybiztos fogja irányítani ?
Toby
Egy piszkos kitiltottnak kuss legyen - mocskos lézer !
Desischado
lézer maga is élen jár a mutyizásban és a rablásban. Kecskére káposztát! Tipikusan orbanisztáni hozzáállás!
kukac50
A Fideszesek kapnak lopási lehetőséget!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.