L. Simon László, a Miniszterelnökség államtitkára látja el a Belügyminisztérium (BM) és a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) budai Várnegyedbe költözésével kapcsolatos feladatokat – közölte a tárca.

A közlemény szerint a kulturális örökségvédelemért és kiemelt kulturális beruházásokért felelős államtitkárt Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter nevezte ki.

 Közölték azt is, hogy az államtitkárt a miniszteri biztosi feladatokért sem pluszdíjazás nem illeti meg, sem a jelenleginél nagyobb apparátust nem vehet igénybe. Jelezték: L. Simon László államtitkárként a budai Várnegyed megújítását célzó Nemzeti Hauszmann-terv koordinálását is ellátja.

A Magyar Közlönyben november 24-én jelent meg: a budai Várnegyedben helyezi el a kormány a BM-et és az NGM-et. A Belügyminisztérium az I. kerületi Országház utca 28–32., illetve az Úri utca 49–51. szám alatti ingatlanegyüttesbe költözik, míg a Nemzetgazdasági Minisztérium a Szentháromság tér 6. szám alatti ingatlanban kap helyet.

A kormányhatározat szerint a Miniszterelnökséget vezető miniszternek az a feladata, hogy folytassa le a szükséges egyeztetéseket a Magyar Tudományos Akadémia elnökével az érintett ingatlanok tulajdoni helyzetének rendezéséről.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
Szeretném látni a mocskosszáju költöt, ahogy egy könnyü kis
iratszekrényt cipel, egy kollegájával, a nikotincsikos alsógatyájában...
Toby
Remélem a hörcsög szétoszt egy kis idiótizmus-ellenes barackmagot köztük !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.