A LMP országgyűlési határozati javaslatot fog előterjeszteni annak érdekében, hogy szűnjön meg a nők hátrányos megkülönböztetése a bérek területén – közölte Szél Bernadett sajtótájékoztatón pénteken Békéscsabán.

Az országgyűlési képviselő, az LMP társelnöke kijelentette: egyenlő munkáért egyenlő bér járna, ám a nők bérszakadéka napjainkra elérte a 18,3 százalékot. A javaslat célja, hogy a hátrányos megkülönböztetés tilalmának elve kerüljön be a közgondolkodásba, az ellenőrzést pedig bízzák az Egyenlő Bánásmód Hatóságra – tette hozzá.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
A régi mondással szólva ahogy a kommunista kutyából nem lett demokratikus szalonna úgy nem lesz a fideSSből európai civilizált párt, mindig egy primitív, feudális, haszonleső csoportosulás lesz amit a hatalom imádata, a műveletlenség és az agresszió fog fenntartani.
Toby
Elég nagy mocskosság, hogy a XXI. szd-ban, a vállalkozó-tulajdonos és az államapparátus vezetői munkakörében dolgozó nőkön kívül, az összes többi, aljas, diszkriminatív megkülöndöztetésben részesül, csak azért mert nő, miközben a napi güri után el kell látni a családot ( mintha ez a tetves csürhe "családcentrikus " lenne - szavakban ) és napi güri húgyért-szarért működik !
justhpeter
A régi mondással szólva ahogy a kommunista kutyából nem lett demokratikus szalonna úgy nem lesz a fideSSből európai civilizált párt, mindig egy primitív, feudális, haszonleső csoportosulás lesz amit a hatalom imádata, a műveletlenség és az agresszió fog fenntartani.
nemjoezigy
Férfi létemre, 60 évesen és 3 gyerek nevelésének okán van annyi tapasztalatom, hogy kijelentsem a fideSSkdnp igenis diszkriminálja a nőket (is).
Munkabér, munkakör tekintetében is.
Az Egyenlő Bánásmód Hatóságra meg nem igazán számítok, mert mint minden ez is a kormány alá van gyűrve.
verum
Azért megérne egy misét, ha hirtelen minden nő felmondana az országban. Minden ápolónő, eladónő, óvónő, tanárnő és minden munkahelyen dolgozó nő.
Aztán a férj tartsa el egyedül az egész családot. Akár munkanélküli, akár rokkant, akár meghalt.
Igaz, ebben azért van ráció, mert hirtelenjében az ország jelenlegi dolgozóinak felének, a nőknek nem kellene nyugdíjat fizetni...
Lepényleső
...és ők élnek vele,helyesebben ...nak bele.
avemo
Rohad büdös feminácik! Már így is többletjogaik vannak a nőknek, de a feminácik a férfiak további elnyomását akarják.

Baromira nincs bérkülönbség a férfiak és a nők között azonos munkakörben. Csak az van, hogy a nagy jövedelmű munkákban több a férfi, de ez csak a társadalom 1%-át érinti. Az átlagemberek között nincs nemi alapú bérkülönbség. A versenyszférában pedig mindenki annyit kap, amennyit kialkudott és elfogadott.

Úgyhogy pofa be rohad feminácik!

Szél Bernadett megérdemli, hogy egy tucat bevádnorló férfi halálra erőszakolja.

A Fidesz is férfigyűlölő. Sok férfiellenes törvényt hozott. Remélem többet már nem fog. Remélem nem támogatják az LMP javaslatát.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok