A Fidesz szerint Gyurcsány Ferenc egyszer már élesben is bemutatta egészségügyi programját, aminek katasztrófa lett a vége.

A Fidesz-frakció csütörtöki, MTI-hez eljuttatott közleményében a DK-elnök, volt kormányfő sajtóbeszélgetésén elmondottakra reagált. Gyurcsány Ferenc ezen irányvonalként az egészségügyben ütemezett béremelést, a középszintű szakképzés visszaállítását, az eszközpark amortizációjának elszámolhatóságát, a szabadfoglalkozású orvoslás és az úgynevezett "tb extra" bevezetését jelölte meg.

A nagyobbik kormánypárt szerint a volt miniszterelnök hatezer ápolót és orvost üldözött el a pályáról, sokakat az országból is, az összeomlás szélére sodorta a betegellátást és eladósította a kórházakat. Be akarta vezetni a vizitdíjat és a kórházi napidíjat, 600 milliárd forintot vont ki az egészségügyből.

Ezzel szemben a polgári kormány – mint írták – mindent megtesz azért, hogy javítsa a betegellátást, megtartsa az egészségügyi dolgozókat és kiszámíthatóságot teremtsen számukra.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
zöldszem
"Ezzel szemben a polgári kormány – mint írták – mindent megtesz azért, hogy javítsa a betegellátást, megtartsa az egészségügyi dolgozókat és kiszámíthatóságot teremtsen számukra."
Mi van,? nem a napokban mondtak fel tömegesen az orvosok, nem a napokban derült ki, hogy orvos és nővér hiány van... ezek nem normálisak!!!
kepkezelo.com/images/65tbizct22xoxzkr0383.jpg
nevemnick
Tetű banda! Ki ment mindig szembe az akkori kormányok egészségügyi javaslataival, ki hergelte fel a népet a vizitdíj ellen, ami a kórházaknál maradt volna, és aminek következtében többszörösen kell tömni a kórházi ápolók, személyzet zsebébe a jattot? Ki tette tönkre az egészségügyet, a kórházakat, az alulfizetett személyzetet, a háziorvosi szolgálatot nem kevesebb mint mint öt év alatt? Ki tette lehetővé, hogy műtétekre jobb esetben éveket kell várni? Rohadjatok meg.
Aki Én
A fidesz egészségügyi programjának még nincs is vége, máris katasztrófa. Szarul vették át, de még tudtak rúgni rajta.
kutyahűség
A katasztrófa stimmel, csak a bűnös neve más. A Fidesz berkein belül keressék.
nusika
" megtartsa az egészségügyi dolgozókat és kiszámíthatóságot teremtsen számukra."- már csak mosolyom van , mert kifogytam a röhögésből!!! Csak megkérdezném, mi lesz majd a betegekkel, ha nem lesznek orvosok, nővérek, egészségügyhöz értő szakemberek!! Akkor még a mosolyom is szomorú lesz!
profon
Most ott tartunk a kórházakban, hogy befekvés előtt megkérdezik a beteget, hogy ágyneműt, kaját, gyógyszert, kötszert és orvost hozott-e !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.