Nincs bűnbak baloldal nélkül - a Fidesz szerint a Jobbik eddig nemet mondott a családokat segítő intézkedésekre, és "egy követ fúj" a baloldallal. 

A frakció ezt Dúró Dóra jobbikos frakcióvezető-helyettes szombati kijelentésére reagálva közölte, amely szerint Magyarországon jelenleg nincs a fiatalok előtt egy kiszámítható jövőkép, ezért a Jobbik azt javasolja, hogy csökkentsék a gyerekneveléshez szükséges eszközök áfáját 5 százalékra.

A Fidesz válaszul közleményében azt írta, a Jobbik a baloldallal együtt az elmúlt öt évben sorra szavazta le a családokat segítő intézkedéseket, nem támogatta a családi adórendszert, az adó- és rezsicsökkentést és a devizahiteleseket segítő rendelkezéseket sem.

Ha a Jobbik valóban fontosnak tartaná a gyerekek és a családok támogatását, akkor

nem állna össze rendszeresen Gyurcsány Ferenccel és a szocialistákkal, akik "tönkretették a magyar családokat és az egész országot"

- fogalmaztak és hozzátették, a jelenlegi kormány minden eszközzel segíti a gyermeket nevelő családokat, az adók és a rezsi csökkentésével, a bérek és a nyugdíjak emelésével, a bankok elszámoltatásával, az ingyenes gyermekétkeztetés bevezetésével, valamint a lakásépítés áfájának 27 százalékról 5 százalékra csökkentésével. Utóbbiról épp ma 

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

KERKA
Ha már a jobbik és a ballik is ugyanazt mondja, akkor ezen el kellene már gondolkodni, nemdebár? Vegyék már észre, hogy a mesterségesen alacsonyan tartott bérek, nem kedveznek a gyerek vállalásnak. Hiába vehetnek föl kölcsönt a családok, ha nem tudják azt visszafizetni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kerekkocka
@justhpeter: Semmit sem tudsz még :))))) Csak hallgass, és figyelj :))))
kerekkocka
@vonotok: Ez jó!!! Mind kettőnél volt hegedű is??? hogy kerek legyen...
vonotok
@kerekkocka: Ja-ja. És héber dalokat énekeltek.
eugen4402
Rossz álmom vált valóra: "Létrejött a DK - Jobbik tengely, alig leplezett céljuk a kormány működésének szabotázsakciókkal történő megzavarása, egyben a nemzetközi sajtóban kifejtett aknamunkával a magyar kormány fokozatos ellehetetlenítése."
Ugye mennyivel jobban hangzik így, mintha a kőfújást emlegetjük...?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.