Tisztelt Miniszterelnök Úr, kedves Viktor!* Gyakorlatilag egykorú vagyok Önnel, 1989-ben szereztem orvosi diplomát. Gyakorlatilag egykorú vagyok Önnel, 1989-ben szereztem orvosi diplomát. Az utolsó egyetemi években már mi is lázasan „ittuk” a politikát, és próbáltunk eligazodni a nehezen értelmezhető magyar politikai erőtérben. Pályaválasztásunkból adódóan történelmi ismeretek kevéssé segítettek bennünket a tájékozódásban. Akkor még a nemzetközi viszonyok oly tisztának, egyértelműnek tűntek, (lásd még Francis Fukuyama 1989-es művét a történelem végéről) hogy azon nem is törtük a fejünket. (O sancta simplicitas!)z utolsó egyetemi években...

Feltöltő: zöldszem
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zöldszem
Hát igen, ez a mai magyar egészségügy! Elgondolkodtató az is, hogy egy 60 éves ápolónő vajon, hogyan tudja forgatni, mosdatni az előzőnap műtött 100 kilós beteget?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
verőce21
A levélíró állítása szerint nyolc(!) évet töltött külföldön, mégis hazahúzta valami. Pedig hosszú idő, akár végleg is maradhatott volna ennyi idő után. Az orvosok legtöbbje általában 1-3 évet tölt kint és hazajön.
Fenyegető a levél, de egyben megalkuvó is. Csak nem éppen a hálapénz húzta haza, amivel kiegészítve a fizetését mégis több is, jobb is itthon?
eszegfu
@verőce21: Szerintem nem a "hálapénz", hanem a kora miatt tért vissza... lehet, hogy már nem birt "lépést tartani" fizikálisan az elvárásoknak (tudásában nincs okom kételkedni a külföldön eltöltött idő miatt sem!).
verőce21
@eszegfu: (09:30) 44 évesen jött haza a muki, milyen korról beszélsz? A legújabb korról?
eszegfu
@verőce21: Nem a "legujabb korról"... hanem i.e.-ről beszéltem!:))) Viccen kivül én azt gondoltam, hogy nem u.azzal a tempóval élnek és dolgoznak külföldön, mint itthon és ebbe "fáradhatott" bele...Röviden akartam irni és ez a hülyeség jött ki belőle/m...
verőce21
@eszegfu: (07:42) Nincs ott tempó, konganak Hollandiában, Németországban a kórházak az ürességtől. Annyi idő alatt összeszedett egy itthoni magánpraxisra való baksist. Különben nem mondott volna le a "hálapénzről" olyan könnyen.
Mert annak a kinti rongyos havi 1-2 millió forintnak, itthon a dupláját is megkeresi és itt többet is ér az a pénz.
eszegfu
@verőce21: Te ezt honnan tudod? Mármint, hogy a kórházak konganak az ürességtől?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.