Orbán Viktor szerint Európa tévedésbe ringatta magát és válságból válságba tántorog. Az EU-n belül jelenleg Közép-Európa a legsikeresebb, ez pedig nyugaton feszültséget vált ki - olvasható a Magyar Idők karácsonyi nagy interjújában.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: kakaósbögre
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kakaósbögre
na,innen senki sehová.ekkora kamu dumát sehol sem fogtok találni.
F_Viktor
Orbánnak nem itthon, a milliárdokkal kitömött kormánymédiákban kellene figyelmeztetnie az EU-t, hanem pár száz kilométerre nyugatra kellene győzködnie az európai állampolgárokat, hogy ők bizony "tévedésben ringatják magukat", hogy ők "válságból válságba tántorognak".
Mert azok a fránya uniós állampolgárok nem ezt érzik saját bőrükön, nem ezt látják a bankszámlájukon.
kkalman
"...2010-hez képest Magyarországon mindenkinek jobban megy a sora, aki dolgozni akar, és munkából akar megélni. A mi kormányunkkal mindenki jól járt..."
Esetleg néhány nevet a mindenkiből felsorolt volna, akiknek jól megy a soruk. Vagy nem tud. Segítek! Lázár, Rogán, Szijjártó, Vajna, Mészáros, Tiborcz..., és társaik a mindenki. Mi van a rokkantakkal, a szegényekkel, a falvakban élőkkel, ahol munkahely még nyomokban sincs? Hazudni, ferdíteni nagyon tud karácsony alkalmából is.

Más!
Minden kedves propelleresnek legyen olyan szép és boldog, békés a karácsonya, amilyennek Ő MAGA szeretné!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.