Nem fogom lélegeztetőgépre, gyermekéhezésre sem a Budapest környéki települések közlekedésének megoldására átszámítani ezt a jószándékú és nagylelkű költekezést, csak annyit állapítok meg: ha ennek a 70 milliárdnak csak a felét sikerül lenyúlni, akkor is igaz marad, hogy tegnap már a többszörösét elosztogatták egymás között.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemjoezigy
Jó a cikk!
Az adatok tényszerűnek tűnnek, és ha azok is, akkor nem perli a rablókormány!

Ez megint magas labda az ellenzék számára, ha akarnak, akkor tudnak vele élni!
De mivel hiteltelenek, (a lezáratlan múltjuk miatt), mert nem szakszerűen és nem egy felépített,- az ország érdekében lefektetett vonal mentén politizálnak, ezért nem hatékonyak.
Ide vágó a baloldali ellenzékről a véleményem: propeller.hu/itthon/3180688-kover-fiatalitas-kell-fideszen-belul-ertelmes?all#c1501298
+ Ha elfogadjuk a baloldal meghatározását, miszerint a dolgozókat, a bérből-fizetésből élőket, az elesetteket, a nélkülözőket kellene képviselnie.
Ezt viszont a múltja miatt nem képes, (nem akarja?). (mint írtam a linkben)
Ennek a képviseletnek (ha akarják) egy garanciával kellene kezdődnie, ami biztosítékot adna az igazság, a humánum, a népakarat megvalósulásának.
A szavazóbázis erre meglenne, 4/5, vagy 5/6-os arányban. És becsületesen!

Jó tudom naivitás, de ilyenkor Karácsony táján álmodhassak ébren az igazságos, szebb jövőről!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.