Tizennyolc új digitális röntgenberendezést adtak át a budapesti Egyesített Szent István és Szent László Kórházban (ESZSZK), a több mint 1,1 milliárd forintos fejlesztést száz százalékban európai uniós forrásból valósították meg.

A hétfői projektzáró rendezvényen Vályi-Nagy István, az ESZSZK főigazgatója azt mondta, hogy a beruházással teljesen digitálissá vált a kórház képalkotó diagnosztikája: "minden elektronikus módon képződik és tárolódik".

Németh László, az Állami Egészségügyi Ellátó Központ főigazgatója úgy fogalmazott, hogy a modern gyógyászat nem működhet modern diagnosztika, a modern diagnosztika pedig modern képalkotó eljárások nélkül.

 Azt egyébként csak tényleg mellesleg érdemes hozzátenni ehhez a hírhez: Kövér László azt nyilatkozta hétfőn, hogy az EU-nak így önmagában semmi értelme nincs.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Butautáló
Két hónap múlva már blokktéglával verik a mellüket, hogy micsoda beruházást csináltak! Ugyanis a FideSS-hitgyülekezet tagjainak annál tovább nem marad meg a fejében semmi!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
Pápaialkanásziparitanuló maradj már legalább csendben, mert így mindenki láthatja mennyire ,,setét vagy,, ha az EU. nem adna pénzt mi már ,,éhendöglöttünk,, volna, mert amit ti produkáltok a még a ,,0,, nál is kevesebb)))))))))
Jobb lenne ha lenyelnéd a ,,dugót,,))))))))))))))
vitriol
@Butautáló: ezért kellene az ellenzéknek nap- mint nap emlékeztetni a jó népet a fidesz disznóságaira
Butautáló
@vitriol: Sokakat hiába figyelmeztetnének, olyan sötét vakhitbuzgóságban vannak!
kukac50
Kövér azért mondta, mert ebből a pénzből nem tudtak lopni,hát ezért nincs értelme.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.