Nagy meglepetés ért egy szilveszterre Dubajba utazó magyar nőt, amikor a repülőtérre megérkezve végignézte az érkező utasokra váró sofőröket. Az egyikük kezében ugyanis egy igencsak jól ismert nevet vett észre. Persze azonnal fényképet is készített róla, amit Facebook-oldalán osztott meg. Azt nem tudhatjuk, hogy az a Mr Arpad Habony valóban az “A Habony” volt, akire mindenki gondol, mert arról már nem készült fénykép, ahogy megérkezik. De lássuk be, senki sem lepődne meg, hogy a luxust kedvelő tanácsadó a luxus jelenlegi fővárosát választotta volna az Újév megünneplésére. Ajánlom

Forrás: 24.hu
Feltöltő: kkalman
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Ugyan mar, hat hany szemely szaladgalna meg a vilagban ilyen nevvel? A holgy egesz biztosan eredeti kepet keszitett, ez valoban igy muxik. (Lehet, hogy a sofor nem is tudja, hogy alruhas kiralyfira var).
Azer elore rohogok ezen a hulyen: pont egy olyan helyet valasztott bulikazni, ahol a drogokert rendkivul sulyos buntetes varhato, es a piat is nagyon morcosan szolgaljak fel.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
@karma1: Ma még azt üzenik a nőknek, hogy inkább szüljenek, holnap már egy két verés is elfogadott lesz a kormány álláspontja szerint. Apró lépésekkel haladunk a sötét középkorba.
karma1
@human: Dolgoztam olyan helyen, ahol a cigany hapsinak volt 7 gyereke, az asszonyt is ismertuk, csendes, kedves no volt, de felelembol szulte mind a 7 gyereket. Aztan mindegyiknel jott a problema: a GYES-hez kellett volna min. 2 orvosi vizsgalati igazolas, vagy 1 orvoslatogatasi es a szulesi orv. igazolas... Ezt sosem tudta produkalni a Burjan Dezso , mert nem engedte a feleseget orvoshoz, hogy az ne vizsgalhassa meg. A gyerekeket is mindet otthon szulte meg, az apa segitsegevel. Aztan minden alkalommal kapott valami kulonleges engedelyt, amit raigazitottak, nehogy aztan az asszonyon verje le a merget. Volt mindig egy mondasa is a palinak, amikor bejott a berelszamolasra: "Burjan Dezso uveges, ha nincs piize -ideges". Azzal egyutt jo csoka volt, de nem kivannam kovetendo peldakepnek megtenni...:o)))
sasi1115
Megérdemli a Habony, hisz jobban teljesítünk. Ne legyünk irigyek...
Két hozzászólást idéznék a 444-ről, szerintem a szokásos banda, a mindent megvédő és megmagyarázó berkanyáj, a nagyon "nem fideszes", nagyon "gerinces" troll társaság magára ismer:

"Képzelem, mit érez ilyenkor az egyszeri fideszes, aki mondjuk Mosonmagyaróváron egy önkormányzati helyért cserébe nyomatja, hogy "rezsicsökkentés", meg, hogy Paks 2 jó üzlet - éjjel-nappal. Ezeknek csináljátok, csávókáim, ezeknek a szar alakoknak."
Erre a válasz:
"Ezek maguknak (is) csinálják, és amit éreznek az az, hogy mennyire sirály regionális H. Á-nak lenni. Nem évi több száz milliárdos szinten mint a pesti nagyok, hanem 10 millióson, fődér, trafikér, EU-s pénzekér. Ezek ugyanolyan szar alakok a hierarchia alsóbb szintjein, mint akiknek dolgoznak. A különbség mindössze annyi, hogy abból a két összetevőből, amellyel minden fideszes definiálható, legyen az pártkatona vagy szavazó - emberi aljasság és emberi ostobaság - a piramis csúcsától lefelé haladva fokozatosan tolódnak el az arányok az előbbitől az utóbbi javára, legalul a másfél millió szektatag 90%-át kitevő nyomorulttal, akiknek már csak az utóbbiból jutott, akik lehetővé tették H.Á-nak ezt a kis kiruccanást, és akiken fulladozva röhög a naponta egy közmunkás félévi bérébe kerülő dubai szállodájában."
wagabund
Habony csak egy a sok látogató közül...ha valaki hallotta a tegnap megszólaltatott utazási szakembert, akkor hallhatta, hogy több ezer turista látogat ilyenkor Dubajba...és ugyanannyian dolgoznak ott évek óta.

ezekután Habony nem tényező...csak egy a sok közül...
cs.n.
Neki is kijár egy kis dubajozás, hogy kipihenje az ibizai náthát. Ezt írta fel a háziorvosa, na.
human
Figyeljétek meg, most hogy már gyakorlatilag fideszes indíthat csak fideszes ellen vagyonosodási vizsgálatot egyre több luxust fogunk látni, amit legális jövedelemmel nem tudnak ezek a férgek igazolni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.