A januártól érvényes 1,6 százalékos nyugdíjemelés hatására átlagosan 24 ezer forinttal nőnek éves szinten a nyugdíjak 2016-ban - mondta Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) parlamenti államtitkára vasárnap sajtótájékoztatón, Budapesten.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Hasonló összeget hozzon a maffia bandának ez az év
de évente !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@Január: Ez a Horn kormány alatt volt, akkor a fütyisz mint a búgócsiga pörgött ezen a témán, ez az emelés pl. a nejem hatalmas 45670 Ft. nyugdíjánál, jelent kb. 650 Ft. az meg valamivel több mint 3 kg. kenyér, HURRÁ!!!
mariaberta
Hurrá! Évi 24.000.-Ft-ot hoz a postás a nyugdíjasoknak, azaz havi 2000.-Ft-ot, természetesen csak azoknak, akiknek a nyugdíja havi 125.000.-Ft. A 28,500,-Ft minimál nyugdíjasok is csapkodhatják a feneküket a földhöz örömükben, mert ők havonta kapnak 456.-Ft-ot. Hogy ez a kormány milyen gondoskodó!!! Rétvári Bence pedig örvendezhet, hogy milyen csodás hírrel lepte meg a nyugdíjasokat.

Akik igazán segítenek a nyugdíjasoknak, az Auchan, Tesco, Spar amelyek nyugdíjas napokat tartanak, komoly akciókat hirdetnek, kedvezményre jogosító kuponokat adnak. Igen ezek, amelyeket büntetésből arra köteleznek, hogy vasárnap zárva tartsanak.

Rétvári Úr,,,,,, nincs mire felvágni, és ne beszéljen itt 24.000.-Ft emelésről, amit nem egy összegben kapnak meg a nyugdíjasok. Vagy maguk az évi fizetésüket egy összegben veszik fel januárban? /Lehet, így biztosítják maguknak az évi jövedelmet, nehogy év közben elküldjék magukat a jó büdös francba? /
feleselek
Ajándékot??? Ezért az "ajándékért" a nyugdijasok többsége 40-50 évet dolgozott!!!
dr. prédikátor
Retekvári te ganaj!!! Aminek te annyira ürülsz az nekem azt jelenti hogy vehetek 5 azaz öt kiló kenyeret!!! érted? te gilisztaagyú geci!!!
mariaberta
@Január: Ismeri, sőt jól ismeri, de olyan hülye, azt hiszi mások, főleg a nyugdíjasok, -akiket ez érint- ugyancsak hülyék, és nem tudnak számolni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.