Az ebben az évszakban teljesen váratlan hómageddon lapátra tette a villamosjáratok nem kis részét. Villámcsapásként érte a fővárost a januári hó, a BKK már be is jelentette, hogy a következő villamosjáratok vonalán azonnal fennakadásokra kell számítani: 2-es, a 3-as, a 4-es és a 6-os, a 14-es, a 28-as, a 37-es, a 47-es, a 49-es, a 60-as és 62-es Buszokról egyelőre egy szót sem ejtenek a facebookjukon, ami gyanús, hiszen a dombokon ilyen időben már állni szokott a bál. Ha lerohadt vagy nagyon késő járatba botlanál, írd meg vagy kommenteld be ide alulra!

Forrás: 444.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Ugyan már. Ki számított hóra, pont most télen?
mariaberta
Azért ez egy szegénységi bizonyítvány erre az egész társaságra. Ennél nagyobb mennyiségű hó is lehullott már, mégsem állt le a közlekedés. Micsoda szervezés ez? A város vezetői felveszik csekélyke kis fizetésüket? és nem is csinálnak semmit? Két centis hó és bedugul a város közlekedése? Röhej!
human
@nyanya001: Az M1 Abrams "72 km/h-s utazótempójával inkább városokba ajánlanánk." :D

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.