Rendkívüli, a legmagasabb fokozatú biztonsági intézkedések mellett várja Orbán Viktor brit kollégája, David Cameron miniszterelnök csütörtöki látogatását - írta a Blikk. A lap szerint például lehegesztették a csatornafedeleket az Andrássy úton, mert Cameron vélhetően koszorúzni fog a Hősök terén.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
eugen4402
@zöldszem: Dehogy! Már régen nem gyűjti a csatornafedőket, otthon van neki a Downing-street 10-ben egy kis szobája, ahol katonás rendbe rakva tárolja azokat a relikviákat, melyeket ifjú korában begyűjtött. :-)
papa.49
Kérdés melyik fél jobban, szerintem a ,,püffedt hátvéd,,))))))))
zöldszem
@eugen4402: "ahol katonás rendbe rakva tárolja"
Láttad? Netalántán együtt gyűjtöttétek?-:)))
Mit gyűjtött? Tangabugyit?
eugen4402
@zöldszem: Hogy jön ide a tangabugyi? Fiatal korában erősen vonzódott a csatornafedelekhez, ezt minden életrajzírója megemlíti. Szépen felcimkézte, és ábécérendben polcokon tárolja az öntöttvasból készült trófeákat. Néha, ha rossz a kedve, beoson a kis házi múzeumába, és a hideg vaskorongok látványa megnyugtatóan hat rá...:-)))
zöldszem
@eugen4402: Tényleg nem tudtam, hogy mit gyűjtött!
"Hogy jön ide a tangabugyi?" fiatal...férfi... nem is olyan rossz képű... én inkább erre gondoltam, mint csatorna fedélre...
Na, így legalább nem halok meg hülyén-:))))
Kösz!
eugen4402
@zöldszem: Jaj Istenkém! El ne hidd ám, mert csak hülyültem. Abszurd világban néha kényszeresen gyártok abszurd híreket, én attól nyugszom meg.
Bocsánatodért esedezem...:-)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.