Drog hatása alatt okozta a baleseteket a 43 éves férfi. 

Ahogy azt a Propeller megírta, három autó ütközött össze szerdán késő este Budapesten, az Árpád híd Pestről Budára vezető oldalán. A balesetben hárman meghaltak és többen megsérültek. A balesetről megrázó felvételek láttak napvilágot, az érintett autókból gyakorlatilag semmi nem maradt az ütközés után. 

Az esetet követően ma sajtótájékoztatót tartott a BRFK. Csécsi Soma, a BRFK szóvivője elmondta, hogy az elkövető odalépett egy taxihoz, amely épp a Tavasz utcában parkolt, és amíg a sofőr dohányzott, az elkövető bepattant a taxiba és elhajtott vele – írja a 24.hu

Drogot fogyasztott az Árpád hídi baleset okozója – Már aznap reggel is bedrogozva találták meg a rendőrök

Forrás: Mihádák Zoltán/ MTI 

Ezt követően felhajtott szemben a forgalommal az Árpád hídra, ahol egy anyagi kárral járó balesetet okozott, ám a sofőr nem hőkölt vissza, tovább hajtott a hídon, majd a margitszigeti bejárónál történt a következő baleset. Ebben az ütközésben egy szürke Suzuki és egy másik taxi volt érintett. 

A 43 éves elkövető, illetve a Suzukiban utazó 34 éves férfi és 32 éves nő meghaltak, a másik taxiban ülőket kórházba szállították. 

A szóvivő elmondta, hogy a baleset napjának reggelén, szerdán 5 óra után kaptak bejelentést a III. kerületből egy zavartan viselkedő férfiről, akinél kábítószergyanús anyagot találtak, és a gyorsteszt kimutatta a drogfogyasztást. A férfi beismerte, hogy drogot fogyasztott, őrizetbe azonban nem vették, mert a rendőrség szerint ennek nem álltak fenn annak a feltételei. Később ez a férfi okozta a három ember halálával járó tragédiát.

Forrás: 24.hu

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr.Doktorovics trinitron dr.
@KisTehen: Idióta fasz! A te nagyra becsült fideszss rendőrsége,élén Sanyi vagyokkal engedte el,mert valamilyen fogvatartási lófasznak nem felet meg.Két ártatlan ember halálát okozta,te ökör!Hol vannak a felelösök? Legközelebb téged gázoljanak el,te nagyon hülye fideszes barom!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nyírfa
Az áldozat a Schald-ügy tanúja.
simmering73
14:51
KisTehen Ha van jó libsi ügyvéd kapcsolata, akkor ez sem börtönben fog megrohadni, ugyanúgy mint az 1 evvel ezelőtti gázoló.
14:52
KisTehen
@Yoda69: @namihami: a gyengébbek kedvéért ... a fickó meghalt

Úgy látom te vagy itt a propin a leggyengébb láncszem.
www.kepfeltoltes.eu/images/2024/07/04/835fideszes_agyatlan.jpg
KisTehen
@simmering73: csak próbálom hozni a szinteteket ... de néha ez túlságosan mélyen van számomra
namihami
@simmering73: 18..26: Hosszú! Többet kellett volna az irodalomkönyvet (a gúny és hasonló nyelvi finomságok) forgatni!
Yoda69
@KisTehen: Mint kiderult pont a Shadl ugy elso szamu tanujat sikerult eltrafafalnia a bedrogozott tolvajanak, aki szinten meghalt.
van ilyen véletlen? Vagy egy jol szervezett merenylet volt az ongyilkos merenylovel?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.