A miniszterelnök veje bakizott: maga fizette a 100 ezer forintos illetéket a kastélyt megvásárló kft. anyacégének bejegyzésekor. Ha ő áll a cég mögött, akkor egy dúsgazdag török üzletemberrel közös ingatlanos projektekbe is foghat. - Decemberben egy zöldfülű ingatlanosokból álló cégcsoport megvette a turai kastélyt. - A vásárlásban több furcsaság is volt, ami arra utalt, hogy a cégek mögött valamilyen befolyásosabb szereplő rejtőzik. - A cégcsoportot Tiborcz István korábbi üzlettársa képviselte. - Most kiderült, hogy az egyik cég bejegyzési illetékét is személyesen a miniszterelnök veje fizette. - Ha tényleg ő áll a vállalatok mögött, akkor Tiborcznak több ingatlanos projekthez is köze lehet.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: pbalage
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coni
A pénztárcája éppen, hogy jól el van dugva..
Hellcat
A maffiózó dolgot félretéve Tiborcz emberlieg is egy pökhendi fasz...csak, hogy megnyugodjatok és hogy könyebb legyen utálni :)
Aki Én
Kérdéses még valakinek az elmúlt két nap hírei után, hogy maguknak csökkentették az építőiparban az áfát?
zöldszem
A Fidesz (Orbán) jelszava: család barát összefogás!
Orbán boldog, Tiborc nem panaszkodik, én meg szarul érzem magam ebben a diliházban!
Toby
Hajrá Magyarország - hajrá family !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.