Debrecen önkormányzata idei költségvetésében 500 millió forintot különít el az egyházi fejlesztések támogatására – jelentette be a megyeszékhely polgármestere csütörtökön a városházán.

Papp László (Fidesz-KDNP) városházi dolgozószobájában fogadta a Tiszántúli Református Egyházkerület, a debreceni székhelyű hajdúdorogi görögkatolikus főegyházmegye és a debrecen-nyíregyházi római katolikus egyházmegye vezetőit, akikkel a források felhasználásáról egyeztetett.

Fekete Károly református püspök, Kocsis Fülöp érsek-metropolita és Palánki Ferenc megyéspüspök a találkozó sajtónyilvános kezdetén egyaránt országosan példamutatónak nevezte, hogy a város önkormányzata költségvetési szinten is elkötelezi magát az egyházak támogatására.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vonotok
Papp László ! Ó, hogy rohadjál meg, nem szégyelled magad. Inkább az egészségügyre vagy a szegény csökkentésére költötted volna a pénzt.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
justhpeter
Ennek a rendszernek muszáj az egyházak seggét nyalni. Ettől keresztények.
kakaósbögre
a gyermekeinkre két igazán veszedelmes dolog leselkedik.az egyház és a pornográfia.
sentinel216
Aki nem tud önmaga megélni a világban és úgy érzi siüksége van égi támpgatásra a papok által, adakozzék a kényemesebb térdeplőért. NE a társadalom közpénzéből gazdálkodjon! Ki az egyházakkal az iskolákból!
enslaved
Hogy rohadnátok meg már ezekkel az egyházakkal!!
kamazuka
Figyelemelterelés!
Nem kell bedőlni!
szaboria1
Miért nem a hívek tartják el az egyházakat?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.