Egy Angliában élő magyar, Kiss Róbert berágott és a Facebookon válaszolt a kormányfőnek. Tisztelt Orbán úr, Kedves Viktor! Engedd meg, hogy megszólítsalak ebben a nagy migránsozós, cameron-smúzolós ügyben. Annál is inkább, mert angliai magyarként én megszólítva érzem magam. Először is tisztázni kellene alapfogalmakat. Olyan hogy MI, olyan nincsen. Vagy TE és a pártod/kormányod, amihez a külföldön élő magyaroknak vajmi kevés közük van. Az aktivistáid sokszor lemosogatóznak minket, rosszabb esetben hazaárulónak neveznek, akiknek kuss a neve, ha már lecserélték a gulyást a fish & chipsre.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Butautáló
Én ugyan nem Angliában élek és Lappföldre biztosan nem jön a csuti G.ci harcolni értem, de megértem a srácot! Egyet is értek minden szavával!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Butautáló
Én ugyan nem Angliában élek és Lappföldre biztosan nem jön a csuti G.ci harcolni értem, de megértem a srácot! Egyet is értek minden szavával!
papa.49
Igaz is minden szava, amit leírt, a hazugovicsnak a célja, bár titkolja a külföldön dolgozók hazatoloncolása, de miből fognak megélni, hiszen nagyon semmi nem működik, vagy csak közmunkásoknak kellenének...
Butautáló
@papa.49: Ha ez a marha kipiszkálja Magyarországot az Eu-ból, még bajban is lehetünk! Megváltozik a státuszunk és állampolgárság nélkül...hát ki tudja mi lehet! Kanadáig kellett volna mennem, hogy még gondolnom se kelljen erre a rohadékra!
nyanya001
@Butautáló: Minden igyekezete az, hogy szétverje az EU-t !
Erre a migrációs problémát használja fel.
Butautáló
@nyanya001: Valamikor itt olvastam, talán Cseh politikus mondta az első Fityusz kormány bukása után, hogy az Isten mentse meg Európát, ha ezt még egyszer hatalomra emelik! Sajnos nem emlékszem ki volt az, de okos ember az biztos! Jövőbelátó!
nyanya001
@Butautáló: A valódi ok meg az uniós pénzek elsíbolása, ami előbb utóbb kiderülhet
akkor pedig nagy bajban lesz a maffia banda !
Butautáló
@zöldszem: @nyanya001: Imádlak titeket Hölgyeim! Köszönöm szépen!
bundi
és most benyalnak nekünk ezerrel...a nemzet szélkakasának nagyon kellhet a pénz...
papa.49
@nyanya001: @zöldszem: Milyen igaza volt...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.