A Magyar Úszó Szövetség sajtófőnöke azt nyilatkozta a DigiSportnak, hogy eltervezték Hosszú Katinka sajtótájékoztatóján Kiss László szövetségi kapitány megjelenését és azt teátrálisnak szánták, az ott kialakult helyzetre viszont senki nem számított. Kiss László lemondása azonban már nem volt eltervezve.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mangu
Na, a tö..m is tele van a MUSZ-szal. Ennyi trógert egy rakáson még nem láttam. Ezek a közvéleményt hülyeként kezelik. meddig engedik nekik?
Mangu
Na, a tö..m is tele van a MUSZ-szal. Ennyi trógert egy rakáson még nem láttam. Ezek a közvéleményt hülyeként kezelik. meddig engedik nekik?
nevemnick
Sajnos ez hígtrágya keverés megy az elmúlt hat év alatt az összes sportágnál. ,,Szagértők" tömkelege özönlik a csókosok hadából...
csigabiguli
@nevemnick: Vedd már le a szemüveged...91-óta így megy
coni
Kicsit még tervezgethettek volna.
Röviddel a vizes vb előtt ez az image ami lejött a MUSZ-ról nem nyerő. (Lesz telefon, nem lesz telefon, van öltöző mégsincs, van rajtengedély mégsincs).
papa.49
A gyárfa, meg a Laci bácsi akkor lesz igazán a kulában ha a csaj az USA. színeiben indul a olimpián, ezzel a ,,impotens tervezgetéssel,, sokat lendítettek a dolgon abban az irányban!!!
Én komolyan nem értem a szöv. kapitányt, hisz már nem nyeretlen 2 éves, miért nem küldte el az értelmi szerzőket melegebb éghajlatra, ha viszont egyetértett a ,,tervekkel,, megérdemli a sorsát!!!
nevemnick
@csigabiguli: aztán miért is? (Különben szemüveg nélkül is qrva jól látok.)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.