Nincs presztízsharc a Magyar Úszó Szövetség és Hosszú Katinka között - ezt mondta Gyárfás Tamás, a szövetség elnöke. Az ügyben az úszók is nyugalmat remélnek. Cseh László azt mondta, a sportolóknak akkor is az olimpiai felkészüléssel kell foglalkozniuk a következő hónapokban, ha végül mégsem lesz megbékélés. Közben az Úszó Szövetség hozzájárult ahhoz, hogy Hosszú Katinka részt vegyen egy hétvégi, austin-i versenyen. További részletek a videóban.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coni
50 Milliárdot költenek a vizes VB-re (16M helyett), de a sportolók áldatlan állapotok között úsznak. Hiába lesznek szépek a VB-re a kiszolgáló helyiségek ha nem lesz aki nyerjen benne.Akárcsak az olimpián.
wagabund
@coni: asszem nem beszélsz hülyeséget...valami van benne.
wagabund
ha Hosszú nem nyer érmet austinban, akkor nem neki... ..

...a nagy veszély az, hogy az amerikai úszók nagyon jók, látván az eredményeiket, Hosszúnak fel kell kötnie a gatyát, mert pik-pak leússzák...
...bátor csajszi, hogy be mer menni az oroszlánbarlangba...ott nem szaroznak...ott a hírnév, a pénz az maga a manna...oroszlánként küzdenek érte...remélem Katinkát kellően felbosszantották, ez a düh ad némi plusz adrenalint néhány aranyhoz...

Hajrá Hosszú!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.