A Matolcsy-csomag 2012-ben új növekedési pályára állította a magyar gazdaságot, amelyre Zsiday Viktor szerint számos veszély leselkedik. A probléma képlete nála így néz ki: Olimpia+Paks2-Eupénzek = Baj. A Matolcsy-csomag 2012-ben új növekedési pályára állította a magyar gazdaságot, amelyre Zsiday Viktor szerint számos veszély leselkedik. A probléma képlete nála így néz ki: Olimpia+Paks2-Eupénzek = Baj. Magyarországon a 2012-es Matolcsy-csomag generálta utolsó recesszió után elindult a hét bő esztendő, a gazdaság folyamatos fellendülésben van. A legnagyobb veszélyt erre a fellendülésre az idei évben várható EU-pénzek visszaesése és az ezzel párhuzamosan bekövetkező globális gazdasági lassulás jelenti - mindkettőről többször írtam én is, mások is. ZSIDAY VIKTOR MEGMONDJA "2020 után simán összejöhet egy nagy krach Magyarországon" Fogynak a jómunkásemberek... Ez a válság nagyon hasonlít az 1998 nyárira Boom, boom, boom Lakásépítési boom jön Nem tudjuk ennek mi lesz az...

Forrás: mfor.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Csak megkerdeznem: Mitol no a magyar gazdasag 2012 ota latvanyosan? Es ha no, mitol tart ki ez 2020-ig? Nem kellene megnezni valamilyen mas statisztikat is? Mondjuk, valami realisat. A gazdasagot jelenleg a multik altal behozott autogyartas es az epitoiparban a stadionok epitese jelenti. Egyeb duborgo agazat?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
silber13
@verőce21: Ezt te komolyan mondod? Hogy nálunk nincs szegénység? Te itt élsz ebben az országban?
Toby
@karma1: Szarért-húgyért dolgoznak " a magyar emberek" amikor lézer-piszkos is megmondta, hogy 30 évnyire vagyunk elmaradva a béreket tekintve a nyugattól, de a gondolkodást tekintve is, Koszisztánban csak a cimboráknak jut, az l.simonoknak, tró-gánoknak, lézereknek, garancsiknak, egy elmebeteg fociferi heppjei miatt, intézetek és intézmények tucatjait hozták létre csak azért, hogy a nyalogány bégetők pénzes álláshoz jussanak, nyomatják a lét a csordához hű "civil" szervezetekbe, külföldon is.
Bízom abban, hogy még 2018 előtt kitör a vulkán Gagyisztánban és elsöpri a gengszterrezsimet, egyben fertőtlenyti is az országot !
huKKK
@huKKK: Pl.:
"2015 után simán összejöhet egy nagy gazdasági fellendülés Magyarországon"
Desischado
@Toby: Drága tesókám, a próféta szóljon belőled!
Szókrakész
Tetszik az új stílus.
Egy mondat, egy reklám.

Valami tamponos vagy szárnyas betéteset is betehetnének, néha egy-két lábgombásat.
silber13
@verőce21: 00:34-re: Na ezt a beírást te ugye viccnek ( sutkának ) szántad? Mert annak eléggé gyászos! Énekeld már el, ugyan mi a fenétől lennénk gazdagok? Érdekelne, mit mondtak, mit kell írnotok ilyenkor?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.