A legnagyobb bankok egykori alapítóinak leszármazottai a mai napig megtalálhatóak a pénzügyi elit soraiban. Ezek a dinasztiák évtizedek óta birtokolják azt a hatalmat, ami országok és nemzetek felett állva dönt gazdasági, geopolitikai és társadalmi kérdésekről. Ők azok akikkel zárt ajtók mögött tárgyalnak elnökök és miniszterek. Ha érdekükben áll átrajzolják a térképet, fegyveres konfliktusok kimenetelét döntik el és rajta tartják az ujjukat egyes országok gazdasági mutatóin. Kik ők pontosan és honnan jött az a hatalom, amit már jóideje birtokolnak?

Forrás: kontrollblog.com
Feltöltő: Kontrollblog
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bakegya
A MAGYAR ÁLLAMKASSZA ÉS KÖZINTÉZMÉNYEINEK FOSZTOGATÓI JOBBAN ÉRDEKELHETNÉK A BEL-ÉS KÜLÜGY TERHEIVEL MEGRAKOTT MAGYAR NÉPET-akasszátok fel az új földesurainkat,míg nem falhoz leszünk állítva az orbánklán által Ebben csakkk a fidess-kdnp képviseletes vidám barakban tiborc-rühellkén,mészárostyutyun kívül kevesen állnak saját lábon a közeljövőben.A disznópásztor már megint hadatüzenget a nagy eszével és a lopott vagyonával a zsebre akarja vágni a fél világot-csúcsrajáratott baromságait -meddig még...???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.