A Matolcsy-csomag 2012-ben új növekedési pályára állította a magyar gazdaságot, amelyre Zsiday Viktor szerint számos veszély leselkedik. A probléma képlete nála így néz ki: Olimpia+Paks2-Eupénzek = Baj. A Matolcsy-csomag 2012-ben új növekedési pályára állította a magyar gazdaságot, amelyre Zsiday Viktor szerint számos veszély leselkedik. A probléma képlete nála így néz ki: Olimpia+Paks2-Eupénzek = Baj. Magyarországon a 2012-es Matolcsy-csomag generálta utolsó recesszió után elindult a hét bő esztendő, a gazdaság folyamatos fellendülésben van. A legnagyobb veszélyt erre a fellendülésre az idei évben várható EU-pénzek visszaesése és az ezzel párhuzamosan bekövetkező globális gazdasági lassulás jelenti - mindkettőről többször írtam én is, mások is. ZSIDAY VIKTOR MEGMONDJA "2020 után simán összejöhet egy nagy krach Magyarországon" Fogynak a jómunkásemberek... Ez a válság nagyon hasonlít az 1998 nyárira Boom, boom, boom Lakásépítési boom jön Nem tudjuk ennek mi lesz az...

Forrás: mfor.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Csak megkerdeznem: Mitol no a magyar gazdasag 2012 ota latvanyosan? Es ha no, mitol tart ki ez 2020-ig? Nem kellene megnezni valamilyen mas statisztikat is? Mondjuk, valami realisat. A gazdasagot jelenleg a multik altal behozott autogyartas es az epitoiparban a stadionok epitese jelenti. Egyeb duborgo agazat?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
karma1
Csak megkerdeznem: Mitol no a magyar gazdasag 2012 ota latvanyosan? Es ha no, mitol tart ki ez 2020-ig? Nem kellene megnezni valamilyen mas statisztikat is? Mondjuk, valami realisat. A gazdasagot jelenleg a multik altal behozott autogyartas es az epitoiparban a stadionok epitese jelenti. Egyeb duborgo agazat?
verőce21
A nemprobléma képlete viszot így néz ki:
Olimpia=Eupénzek+Baj-Paks2
Desischado
Már megint megy a hazugság cunami! Ha annyira megy a szekér, akkor miért van ennyi szegény?
verőce21
@Desischado: Magyarországon nincs szegénység. Mi is a gazdag (de gyenge) Európához tartozunk.
huKKK
Hasonló feltételes módú címeket még pár tucatot ki lehetne találni.
Hálás feladat, mert így, feltételes módban nincs tét és hibaszázalék se nagyon akad.
Fradigege
Ha jön a krach, visszaveszünk mindent. Mészáros sertéstelepe ugrik, lebontjuk a pénz Pancsoló arénát. Kell a fa, amivel fűteni lehet. A földeket újraosztjuk. Vannak megoldások, csak a birkák nem látják.
bakegya
@Fradigege: szerintem a birkák az elsők -kondérba velük-mondjuk én a halat többre becsülöm.de ezek túl sokat zabálnak!
Levendula
7 bő esztendő? Kinek? A megadóztatott minimálbérből élőknek, vagy a közmunkát végzőknek?
Toby
Folyamatosan bűvészkednek a mutatókkal, itt akkor lesz nagy cumi, amikor megszűnik az eu-s infúzió ! Romániára és Albániára is felnézhetünk !
karma1
@Toby: Mar mindkettore felnezhetunk, meg Albania is gyorsvonati sebesseggel huz el mellettunk
silber13
@verőce21: Ezt te komolyan mondod? Hogy nálunk nincs szegénység? Te itt élsz ebben az országban?
Toby
@karma1: Szarért-húgyért dolgoznak " a magyar emberek" amikor lézer-piszkos is megmondta, hogy 30 évnyire vagyunk elmaradva a béreket tekintve a nyugattól, de a gondolkodást tekintve is, Koszisztánban csak a cimboráknak jut, az l.simonoknak, tró-gánoknak, lézereknek, garancsiknak, egy elmebeteg fociferi heppjei miatt, intézetek és intézmények tucatjait hozták létre csak azért, hogy a nyalogány bégetők pénzes álláshoz jussanak, nyomatják a lét a csordához hű "civil" szervezetekbe, külföldon is.
Bízom abban, hogy még 2018 előtt kitör a vulkán Gagyisztánban és elsöpri a gengszterrezsimet, egyben fertőtlenyti is az országot !
huKKK
@huKKK: Pl.:
"2015 után simán összejöhet egy nagy gazdasági fellendülés Magyarországon"
Desischado
@Toby: Drága tesókám, a próféta szóljon belőled!
Szókrakész
Tetszik az új stílus.
Egy mondat, egy reklám.

Valami tamponos vagy szárnyas betéteset is betehetnének, néha egy-két lábgombásat.
silber13
@verőce21: 00:34-re: Na ezt a beírást te ugye viccnek ( sutkának ) szántad? Mert annak eléggé gyászos! Énekeld már el, ugyan mi a fenétől lennénk gazdagok? Érdekelne, mit mondtak, mit kell írnotok ilyenkor?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.