"Elegem lett abból, hogy titkolják az adatokat. Feljelentettem őket" – írta közösségi oldalán Juhász Péter arra, hogy állítása szerint rendszeresen ki kell perelnie az adatokat a Belvárostól.

Íme az Együtt politikusának írása:

A belvárosi önkormányzat szinte soha nem válaszol az adatigénylésekre. Nem csak nekem nem, hanem senkinek. Számtalanszor olvasni, hogy különböző újságírók, civil szervezetek vagy magánszemélyek meg szeretnének valamit tudni a belvárosi önkormányzat tevékenységéről, de nem válaszolnak.

Ha kitartó az ember, akkor utána perel a válaszért.

Sokszor azért bukják el a pereket (nekem is volt ilyen), mert az önkormányzat arra hivatkozik, hogy nem nekik, hanem az önkormányzat hivatalának címeztük a leveleket, ezért rossz a felperes. Ők azt írják az önkormányzat honlapján, hogy közérdekű adatigénylést a [email protected] címre kell küldeni. Ez elég megtévesztő ahhoz, hogy sokan a hivatalnak címezzék a kérdést.

Ha valaki ez alapján elveszti a pert, kezdheti előröl a folyamatot. Ezt már kevesen teszik meg.

Most egy konkrét ügy kapcsán megint erre hivatkoztak, de elszólták magukat, hogy eljutott hozzájuk a kérdés. Tehát kiderült, tudatosan nem válaszolnak, nem azért, mert rossza a címzett. Feljelentettem őket.

Ha te is kérdeztél tőlük, és nem válaszoltak, írd meg nekem légyszi az ügyet! (...)

A Polt Péternek küldött feljelentés itt megtekinthető.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Juhász Péternek jól teszi, hogy feljelent. Valahol nyoma kell, hogy legyen annak, hogy titkolja el az adatokat a fidesz hatalom az adófizetők képviselői elől.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
wagabund
Már egyértelmű, hogy egy harcos ellenzéki van, ez Juhász... Fodort nem hallani, sem a Dk-t, sem az emeszpét...persze így, minden nap..ez az igazi...ott lenni éjjel-nappal mindenhol...

nem ismerős? hö? a fidesz pont így csinálta..a példa adott..

Juhászéknál már az esti mese is ez lehet:
-hol volt, hol nem volt, többnyire nem volt egy főügyész bácsi...egy elefántcsont toronyban élt, ott szunyókált naphosszat..
-...?
-ne zavarj ilyen kérdésekkel...hol is tartottam? inkább aludj!...hogy? hogy ettől nem tudsz?
human
@wagabund: Sárkány ellen sárkányfű.
Yoda69
Sok sikert es kitartast kivanok Juhasz Peternek.
prime777
@Yoda69: Nagy kár,hogy egyedül teszi ezt a szélmalomharcot.
Az összes többi ellenzéki,tisztelet a kivételnek,melegedni jár a parlamentbe a sok suskáért.
karma1
Csak kitartast lehet kivanni Juhasz Peternek, meg olyan tarsakat, akik segitenenek Neki ebben a harcban. Ha egyedul van, megprobalhatjak elhallgattatni, lesoporni, elbagatellizazlni...Tobb embert, tobb szervezetet mar sokkal nehezebb, de sajnos meg azt is megtehetik.
Valakinek MUSZAJ elkezdeni szamonkerni.
Ha en lennek Juhasz helyeben, szovetkeznek Horvath Andras ex-NAV-ossal, Angyan Jozsef ex-fideszessel, Magyar Gyorgy ugyveddel, egyaltalan, MINDENKIVEL, akinek ez a rendszer nem tetszik.
Ja, es minden feljelentesbol kuldenek egy peldanyt a Fuggetlen Hagai Birosagnak meg az Unios birosagnak is, hogy tudjak, mi folyik az o penzukbol ma Magyarorszagon...
Ne lehessen egy habonz, egy finkelstein a haza nyomorbadontoje...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.